Nor og Frida. Huler og tøser

Nor og Frida. Huler og tøser

Lydlet 1
Af Kamilla Hjordt Juul
ISBN: 
9788772110868
Målgruppe: 
0.-1. klasse

NYHED! Indgik i forårets bogpakke 2019 

Lydlet 1 er små bøger i læsevenligt sprog med sjove og understøttende illustrationer. Serien om Nor og Frida handler om de to søskende og deres hverdag. De to børn laver ofte fis med hinanden. Bøgerne om Nor og Frida har lix 5 og let-tal 11 og er målrettet 0.-1. klasse.

Tilbage til oversigten.

Levering 1-3 dage
Kr. 105,00
Medlemspris: Kr. 78,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Nor og Frida er en lille serie om de to søskende Nor og Frida. De to børn oplever mange skægge ting og bliver nogle gange rasende uvenner. Men det ender altid godt.

Fis og små dyr møder vi Nor og Frida en sommerdag i haven. Frida har en kanin, der hedder Nudi, og Nor har orme, som han fodrer med blade. Nor får lyst at drille Frida. Men selvom Frida bliver tosset, ender det hele godt.

Huler og tøser har Nor og Frida besøg af deres fætter og kusine. Drengene vil bygge en hule, men den er absolut ikke for piger. Frida og kusine Liva lader sig ikke slå ud, og det viser sig, at de to piger har sans for både at bygge og at hygge.

Sorte perler er det blevet efterår i haven. Frida går tur med Nudi. Imens er Nor på jagt i haven med sit gevær. Det er ganske vist ikke et ægte gevær, men Nor har planer om at skyde Fridas kanin. Men Frida får en idé, og redder Nudi fra Nor.

Nor og Frida-bøgerne er i serien Lydlet 1. Serien består af små frilæsningsbøger i læsevenligt sprog med sjove og understøttende illustrationer. Der er fokus på lydlette ord og enkle sætninger med mange gentagelser. Ord er på maks. seks bogstaver, og sætninger er på maks. seks ord.

De tre bøger om Nor og Frida er på lix 5 og har let-tal 11.

Anbefales til i 0.-1. klasse.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772110868
Antal sider: 
24
Årstal: 
2019
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.30
Anmeldelser: 

"Det er tre sjove hverdagshistorier om et herligt søskendepar. Bøgerne er skrevet i et Læsevenligt sprog med farverige og humoristiske illustrationer. Der er mange Lyd lette ord og enkle sætninger med mange gentagelser i bøgerne. […] Anbefales til skolernes PLC og folkebibliotekerne."
(DBC, juni 2019. Af Pia Stine Bille)
Læs hele materialevurderingen (pdf)