Novum 1. Fanget

Novum 1. Fanget

Af Sanne C. Hartvig
ISBN: 
9788779969988
Målgruppe: 
11-14 årige

NOVUM-serien er spændingsbøger, der alle kunne foregå i nutiden, men som hver især omhandler et novum – en ny teknologisk udvikling – der vil ændre vores hverdag og liv i fremtiden. Til de 11-14-årige spændingslæsere.

Levering 1-3 dage
Kr. 189,00
Medlemspris: Kr. 141,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

De to veninder Freja og Marie går i 6. klasse. De begynder at modtage beskeder fra en ukendt afsender. I starten er det spændende, men beskederne bliver personlige, og Freja føler, at nogen holder øje med hende. Da Marie forsvinder, må Freja tage affære. Hvor er Marie, og hvem kommer beskederne egentligt fra?

Fanget er en intens og plotdrevet skildring af et fremtidsscenarie, der ikke ligger langt fra vores nutid. Den realistiske og nutidige fortælling sætter fokus på temaer som venskaber, skole, jalousi, forelskelse, familie og adfærd på digitale medier, mens koblingen til den nære fremtid bringer problematikker og konsekvenser vedrørende kunstig intelligens i spil.

Fanget er første bind i NOVUM-serien.

Seriens bøger, FangetFlygtet og Forandret, henvender sig til de 11-14-årige og kan læses uafhængigt af hinanden.

Se uddrag fra bogen. 

ISBN: 
9788779969988
Antal sider: 
120
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.33
Anmeldelser: 


"I en pressemeddelelse skriver forlaget om Fanget, NOVUM 1: NOVUM-serien er spændingsbøger, der alle kunne foregå i nutiden, men som hver især omhandler et novum - en ny teknologisk udvikling - der vil ændre vores hverdag og liv i fremtiden. Dansklærerforeningen er kommet godt fra start, skal det vise sig."
(Børn & Bøger nr. 5/2018. Af Kent Poulsen)
Læs hele anmeldelsen (pdf)


”Der er mange temaer i ”Fanget”. Vi mærker Frejas jalousi, hendes forelskelse, hendes venskab med Marie og ikke mindst hendes tilgang til de digitale medier. Historien skifter hele tiden synsvinkel mellem den ukendte afsender og pigerne, hvilket øger spændingen hele vejen i historien. […] Anbefales til plc og folkebibliotek”
(DBC, juni 2018, Pia Gunilla Park)
Læs hele vurderingen (pdf)