Nye fagdidaktiske vinkler 2022

Kurset opdaterer den erfarne dansklærer med nye fagdidaktiske vinkler på undervisningen i de gymnasiale uddannelser i fagets samspil mellem de tre perspektiver. Sigtet er at give danskfagets bud på, hvordan vi kan motivere og løfte unge fagligt og samtidig bibringe dem dannelse, der klæder dem på til at møde verden.

På kurset vil vores fagkonsulent Nicolai Rekve Eriksen fortælle om nyheder i danskfaget. Du kan høre oplæg om klimalitteratur ved gymnasielærer Thor Gustafsson. Du kan deltage i en workshop om undersøgende tilgange til undervisningen i litteratur ved gymnasielærer Louise Debois. Eller en workshop om tendenser i det danske podcastmarked ved tidligere radiovært Dorte Palle. Du kan høre bud på, hvordan vi på en vedkommende måde underviser i nyhedsformidling ved forfatter og tidligere gymnasielærer Henrik Poulsen. Du kan høre om sorglitteratur ved lektor ved Aarhus Universitet, Stefan Kierkegaard. Du kan høre lektor ved Københavns Professionshøjskole, Lars Stubbe Arndahl, og cand. mag. i retorik fra Københavns Universitet, Anne Dehlie Glædesdahl, fortælle om undervisning i den personlige stemme i skriftlig dansk. Og så kan du møde to nye danske forfattere og en hel masse kolleger i faget. 

Kurset vil indeholde workshops, vidensdeling, teoretiske og praksisnære oplæg.

Tid og sted
Onsdag den 26. januar til torsdag den 27. januar 2022, Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Priser*
For medlemmer af Dansklærerforeningen: Kr. 3550,00
For ikke-medlemmer af Dansklærerforeningen: Kr.3850,00
*Priserne er ekskl. moms. I prisen er inkluderet forplejning og overnatning, samt kursusmateriale efter aftale med copydan.

GÅ TIL TILMELDING.

SE PROGRAM.

Tilmelding
Senest mandag den 20. december 2021


Kontakt
Spørgsmål vedrørende indhold kan rettes til kontaktperson Katrine Haaning: jdb@aarhushfogvuc.dk