Kom til BUSTER, DR og NORDVISIONS Børnemediekonference i DR Byen den 26. og 27. oktober 2020 – Særpris til medlemmer af Dansklærerforeningen

NØJ, DET´ ER MED BØRN
DR og BUSTER Filmfestival inviterer til vidensdeling om børn og medier.
To dages børnemediekonference om børn som målgruppe, medskabere og inspirationskilde:

Den 26. og 27. oktober 2020 i DR Byens Studie 2, København  

DR, BUSTER Filmfestival og Forskningsprojektet Reaching Young Audiences inviterer til en todages børnemediekonference med fokus på den måske sværeste og vigtigste mediebruger – børn – og på nye og innovative mediestrategier til netop den målgruppe. 

Det skal handle om leg, samskabelse og universer inden for børnemedieområdet, og om at tænke børnene aktivt ind i det indhold, der produceres til dem.  

Hvordan kan børns leg inspirere til nye medier? Hvilke tendenser og bevægelser sker der blandt børn i samfundet i dag? Og hvad sker der i de projekter, hvor målgruppen bliver inviteret ind som medproducenter?   
Til at svare på det og meget andet, kommer nogle af de førende eksperter, branchefolk og udviklere fra både ind- og udland, og gæstetalere fra bl.a. Knut Næsheim, NRK og medie ekspert Keld Reinicke. Det bliver et tværfagligt program, der bygger på såvel faglig viden som praktiske erfaringer med målgruppen, kombineret med inspirerende eksempler fra børnemedieområdet både indenfor gaming, tvserier og film.

Konferencen har som formål at styrke den danske - men også den nordiske og europæiske - børnemediebranches opmærksomhed og innovation på området og inspirere til endnu mere kvalitetsindhold i børnehøjde.

Nogle af de dygtigste branchefolk og forskere på området er allerede bekræftet til at deltage i konferencen, og derudover er en lang række øvrige eksperter på vej til at blive tilføjet programmet – du kan følge programmets offentliggørelse løbende på buster.dk/boernemediekonference.

***SÆRPRIS TIL MEDLEMMER AF DANSKLÆRERFORENINGEN***
Medlemmer af Dansklærerforeningen kan købe billetter til Børnemediekonferencen for kun kr. 250,- (normalpris kr. 350,-)
NB! Begrænset antal billetter. Billetter efter først-til-mølle-princippet.

SÅDAN GØR DU: 

  1. Søg om akkreditering på: www.vp.eventival.com/cphdox/buster2020/accreditation
    (Du bliver bedt om at oprette en profil, hvis du ikke allerede har én, og skal derfor have et foto klar til upload).
     
  2. For at opnå rabatten på kr. 100,- skal man skrive i notefeltet, at man søger via "Dansklærerforeningen med rabat". 

Deadline for ansøgning af akkreditering til Børnemediekonference 2020 er den 14. september 2020 kl. 12.00. 
Senest den 18. september får du svar, om du har fået plads. Derefter vil du have syv dage til at betale deltagergebyret. 


Mange hilsner
DR, BUSTER Filmfestival og Dansklærerforeningen

buster.dk/boernemediekonference