Konference: Dansk i mange retninger 2020 – et fagdidaktisk møde

TORSDAG DEN 12. MARTS 2020 KL. 9.30-16.15 PÅ KØBENHAVNS PROFESSIONSHØJSKOLE, CAMPUS CARLSBERG, KØBENHAVN V. 

DANSK I MANGE RETNINGER – ET FAGDIDAKTISK MØDE

Om at tale, ikke snakke – danskfaget i samtalens tjeneste!

Konferencen inviterer danskfolk fra grundskolen, ungdomsuddannelserne, læreruddannelsen og universitetet til et fælles fagdidaktisk mødested. Vi kommunikerer i dag på livet løs og mere end nogensinde før. Vi giver os til kende og interagerer i tale, skrift og lyd på de sociale medier, internetfora og i en række andre både velkendte og nye sammenhænge. Men bidrager al denne kommunikation til den fælles samtale, som et demokratisk samfund har brug for og bygger på? Eller skaber den større polarisering kulturelt, politisk, geografisk og socialt? På årets konference spørger vi, hvad danskfaget kan gøre for at tydeliggøre forskellen mellem at tale sammen eller i hver sin retning.

Konferencen byder på bredt diskuterende key-notes og workshops med fokus på samtalen i danskundervisningen. Desuden præsenteres nye danskfaglige ph.d.-projekter, og vi afslutter med kaffe… dialogkaffe. 


Tid og sted: Torsdag den 12. marts 2020 kl. 9.30-16.15, KP Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V. Auditorium W2.04

Pris: Kr. 500,- inkl. forplejning /kr. 100,00 for studerende (begrænset antal pladser). Priserne er ekskl. moms.

Tilmelding: Sker digitalt på videnomlaesning.dk/aktuelt/kalender/interne/dansk-i-mange-retninger-2020/

Tilmeldingsfrist: 1. marts 2020 (Tilmelding er bindende).
Der er begrænsede pladser, og det er først-til-mølle-princippet.

SE PROGRAMMET.

Konferencen er arrangeret af Københavns Professionshøjskole (KP), Institut for Kulturvidenskab (IKV), Syddansk Universitet, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (NorS), Københavns Universitet, Dansklærerforeningen, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet og Nationalt Videncenter for Læsning.