Omtale af Dansklærerforeningens boghappening i forbindelse med FN's internationale læsedag 8. september

Elever delte bøger ud i Tønder
"I går kunne folk i gågaden i Tønder være heldige enten af finde eller få en bog, de kunne tage med hjem. Dansklærerforeningen fejrede således FN's internationale læsedag, og i den anledning delte 1. A fra Tønder Grundskole børne-og ungdomsbøger ud i Tønder..."

Læs mere i JydskeVestkysten Tønder, 09. september 2014, sektion 1, side 1.

SAGT
"
Det, det drejer sig om - og det som Dansklærerforeningen også interesserer sig for - er at få fat i flere og flere læsere. C. C. Rasmussen, Tønder, tidligere bestyrelsesmedlem i  Dansklærerforeningen, som i går stod bag en uddeling af gratis bøger på gågaden i Tønder..."

Læs mere i JydskeVestkysten Tønder, 09. september 2014, sektion 3, side 2.

1. A delte gratis bøger ud i Tønder
"
Normalt skal man på biblioteket, en tur hos boghandleren eller lignende for at skaffe sig en bog, men mandag formiddag var det tilstrækkeligt at gå en tur i gågaden i Tønder. Dansklærerforeningen fejrede således FN's internationale læsedag, og i den anledning delte 1. a..."

Læs mere i JydskeVestkysten Tønder, 09. september 2014, sektion 3, side 6.

Gratis bøger i Helsingør på mandag
"
Helsingør er en af de 12 danske byer hvor Dansklærerforeningen på mandag forærer nye danske bøger til forbipasserende for at fejre FN's internationale læsedag. Både børn og voksne i Helsingør kan være heldige at finde eller få en gratis bog på de..."

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis, 06. september 2014, sektion 2, side 7.

Gratis bøger på international læsedag
"Aalborg er en af 12 danske byer, hvor Dansklærerforeningen forærer nye danske bøger til forbipasserende for at fejre FN's internationale læsedag. Det er nu på mandag, hvor både børn og voksne i Aalborg kan være heldige at finde eller få en gratis bog på deres vej gennem byen..."

Læs mere i Nordjyske Stiftstidende Aalborg, 06. september 2014, sektion 3, side 2.

Gratis bøger på international læsedag
"
Aalborg er en af 12 danske byer, hvor Dansklærerforeningen forærer nye danske bøger til forbipasserende for at fejre FN's internationale læsedag. Det er nu på mandag, hvor både børn og voksne i Aalborg kan være heldige at finde eller få en gratis bog på deres vej gennem byen..."

Læs mere i Nordjyske Stiftstidende Himmerland, 06. september 2014, sektion 3, side 10.

På mandag er der gratis bøger i Odder
"
Både børn og voksne i Odder kan være heldige at finde eller få en gratis bog i nærheden af Odder Bibliotek mandag 8. september. Odder er nemlig en af de 12 danske byer, hvor Dansklærerforeningen forærer nye danske bøger til forbipasserende for at fejre FNs internationale læsedag..."

Læs mer i Århus Stiftstidende, 05. september 2014, sektion 1, side 24.

Gratis bøger i Haderslev
"
Haderslev er en af de 12 danske byer, hvor Dansklærerforeningen på mandag forærer nye, danske bøger til forbipasserende for at fejre FN's internationale læsedag. Bøgerne er lige til at tage med, så de kan læses, læses op, læses med hinanden eller foræres til en anden læser..."

Læs mere i JydskeVestkysten Haderslev, 05. september 2014, sektion 3, side 6.

Folk i Tønder får gratis bøger
"
Både børn og voksne i Tønder kan være heldige at finde eller få en gratis bog på deres vej gennem byen, når det på mandag er FN's internationale læsedag. Dansklærerforeningen vil i løbet af dagen dele omkring 40 bøger ud til den, de nu kommer forbi..."

Læs mere i JydskeVestkysten Tønder, 05. september 2014, sektion 3, side 4.

På mandag er der gratis bøger
"
Odder er en af de 12 danske byer, hvor Dansklærerforeningen på mandag forærer nye danske bøger til forbipasserende for at fejre FN's internationale læsedag. Både børn og voksne i Odder kan være heldige at finde eller få en gratis bog i nærheden af Odder Bibliotek..."

Læs mere i Horsens Folkeblad, 04. september 2014, sektion 1, side 20.

På mandag er der gratis bøger
"Odder er en af de 12 danske byer, hvor Dansklærerforeningen 8. september forærer nye danske bøger til forbipasserende for at fejre FN's internationale læsedag. Både børn og voksne i Odder kan være heldige at finde eller få en gratis bog i nærheden af Odder Bibliotek..."

Læs mere i Odder Avis, 03. september 2014, sektion 1, side 17.

Boggaver i spil
"Dansklærerforeningen er i gavehumør og kommer mandag 8. september forbi Aalborg med nye danske bøger. Bøgerne vil blive foræret til forbipasserende som en markering af FN's internationale læsedag. De er tale om skønlitterære udgivelser fra Dansklærerforening..."

Læs mere i Midt-Vest Avis, 03. september 2014, sektion 1, side 24.

Dansklærerforeningen deler gratis bøger ud mandag
"Dansklærerforeningen fejrer FN’s internationale læsedag mandag den 8. september med at sprede gratis bøger ud i 12 danske byer. Nogle steder vil bøgerne blive delt ud, i andre byer er de placeret som bogskatte et sted i byens rum ‒ lige til at tage med."

Læs mere i BogMarkedet 02. september 2014

Find eller få en gratis bog
"Både børn og voksne i Helsingør kan være heldige at finde eller få en gratis bog på deres vej gennem byen mandag den 8. september, hvor det er FN's internationale læsedag. Dansklærerforeningen skriver i en pressemeddelelse, at den i løbet af dagen vil dele omkring 40 bøger ud i Helsingør..."

Læs mere i Helsingør Dagblad, 02. september 2014, sektion 1, side 32.

40 gratis bøger i Helsingør på mandag
"
Både børn og voksne i Helsingør kan være heldige at finde eller få en gratis bog på deres vej gennem byen mandag den 8. september FN's internationale læsedag. Dansklærerforeningen vil i løbet af dagen dele omkring 40 bøger ud..."

Læs mere i Lokalavisen Nordsjælland, 02. september 2014, sektion 1, side 13.