SÆT KRYDS I KALENDEREN – Vi har åbnet op for tilmeldinger til efterårets kurser til grundskolen

Efterårets kurser fra Dansklærerforeningen – Grundskolen
 

✔️ BLIV KLAR TIL IPRØVEN ved Marie Elmegaard Pedersen
Skriftlig fremstilling er en central og vigtig del af dansk i udskolingen, og nye krav om informationssøgning og inspiration fra internettet gør området endnu større og mere komplekst. Her kommer et kursus med inspiration til dit arbejde med skriftlig fremstilling i udskolingen samt prøveforberedelse.
►Læs mere og tilmeld dig her.

✔️ BOGSTAVMINISTERIET ved Trine Oxvig og Didde Sannung
Bogstavministeriet er et kreativt univers, som er udviklet til 0.-1. årgang med henblik på at åbne danskverdenen for eleverne på en måde, hvor de begejstres og bliver nysgerrige på faget. Danskfagligt beskæftiger Bogstavministeriet sig med børneskrivning, bogstavkendskab, store og små bogstaver, vokaler og konsonanter, mængder af sproglig udveksling og sproglig opmærksomhed.
►Læs mere og tilmeld dig her.

✔️ LÆS! LÆS! LÆS! ved Trine May
Ikke et ondt ord om iPads, sociale medier, YouTubekanaler og digitale platforme, men på denne kursusdag hylder vi bogen med afsæt i den nye serie til mellemtrinnet Læs! Læs! Læs!, og du får inspiration til, hvordan du tilrettelægger en undervisning, der fremmer elevernes læseudvikling, -lyst og -engagement.
►Læs mere og tilmeld dig her.

✔️ MUNDTLIGHED OG DEN MUNDTLIGE PRØVE ved Birgitte Therkildsen
Kurset har fokus på mundtlighed og den mundtlige prøve. Du får inspiration og konkrete forløb til din undervisning. Der er fokus på overblik, fordybelse og formidling.
►Læs mere og tilmeld dig her, Jylland
►Læs mere og tilmeld dig her, Sjælland

✔️ BLIV KLÆDT PÅ TIL NYHEDSUGEN 2017 ved Gitte Martens Poulsen og Aslak Gottlieb
Eftermiddagskurser i Odense, København og Aarhus
Tag med på en guidet tour i nyhedsjunglen og få svar på alle dine spørgsmål om Nyhedsugen. På kurset møder du andre lærere, som skal producere avis eller webavis med deres klasse.
►Læs mere og tilmeld dig her.