Skolevisningstilbud fra DOXBIO – to spændende og relevante dokumentarfilm til brug i undervisningen

DOXBIO tilbyder til efteråret to spændende og relevante dokumentarfilm-tilbud til brug i undervisningen.

Begge film har undervisningsmateriale og til begge film hjælper DOXBIO gerne med at arrangere oplæg eller Q & A i forbindelse med skolevisninger.

I kan enten kontakte DOXBIO på info@doxbio.dk eller jeres lokale biograf direkte. Billetprisen for skolevisninger er 50 kr. per person. Der kan være mulighed for forhandling ved fuld sal. 

Om efterårets film:


Den Unge Zlatan
Et filmportræt af Zlatan Ibrahimovic fra tiden inden, han blev superstjerne. Som 18-årig havde han et kæmpe talent, 350 fraværstimer, en kæphøj attitude og en indestængt vrede, som hele tiden var på grænsen til at eksplodere. DEN UNGE ZLATAN behandler en række emner som social arv, klasseskel, forældrepres og integration. 
DOXBIO samarbejder om skolevisninger med Spillerforeningen og med ”Giv racismen det røde kort”. 
Se trailer og læs mere om filmen her på Doxbio.dkBUGS
(Biografpremiere 7. september 2016. Der er mulighed for en forpremiere.)
Inviter dine elever med på et gastronomisk eventyr når to stjernekokke og en mad- og miljøresearcher fra madlaboratoriet Nordic Food Lab (startet af René Redzepi) tager på en underholdende rejse ind i vores sanser og ud i verden for at undersøge, indsamle, tilberede og spise insekter. Miljø, klima, fødevareindustri, madkultur og ernæring er på menuen og oplevelserne fortsætter på videndelingsplatformen bugsfeed.com, hvor elever og lærere kan finde klip, insektopskrifter fra verdens førende kokke, videnskabelige artikler, deltage i debatten og hente opgaver og vejledninger udarbejdet i samarbejde med Gyldendal. 
Se trailer og læs mere om filmen her på Doxbio.dk 


Download DOXBIOs efterårsprogram.

 doxbioskole.weebly.com kan man også kan se de ældre titler og linke videre til filmenes undervisningsmaterialer.


Husk at du som medlem af Dansklærerforeningen får:

  • 20 % på alle visninger af dokumentarfilm i DOXBIO regi.
  • 20 % rabat på billetter per elev i grupper på 10 stk. eller derover, i følgeskab med en lærer som er medlem af Dansklærerforeningen.
  • Mulighed for lukkede visninger i Jeres lokale biograf til en billetpris på 50 kr. per elev, dog min. kr. 1.000,-
  • Stor vidensbank, hvor du finder artikler, anmeldelser, interviews ect., der kan perspektivere filmoplevelsen som en relevant del af undervisningen.