Vi søger en studentermedhjælper

Med reference til virksomhedens adm. direktør søger vi en studentermedhjælper, der gerne vil arbejde med udviklingsprojekter, driftsoptimering og økonomistyring.

Opgaveportofølgen har rod i meget forskelligartede områder af virksomhedsdrift og kan bl.a. omfatte forretningsaktiviteter, økonomi, HR/personale, GDPR, forsikringer og kontrakter – tilpasset til dine erfaringer og kompetencer. En del af opgaverne vil være tilbagevendende driftsopgaver, mens den anden del vil omhandle nye projekter – de fleste med økonomi, som omdrejningspunkt.

OM DIG

  • kan kommunikere klart og præcist på dansk i skrift og tale
  • kan arbejde med Excel på meget højt niveau
  • har flair for ERP systemer – vi er ved at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • skal starte på eller er allerede i gang med en for stillingen relevant uddannelse
  • arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og løser opgaverne hurtigt og effektivt
  • kan og vil lykkes med opgaverne og skabe resultater.


ARBEJDSTID OG -STED
Arbejdstiden udgør i gennemsnit 12-16 timer pr. uge, fordelt på tre til fire ugedage. Dine arbejdsdage vil løbende blive tilpasset, således at du også kan passe din uddannelse og dine eksamener. Virksomhedens adresse er Rathsacksvej 7 på Frederiksberg.


OM OS
Dansklærerforeningens Hus/Dansklærerforeningens forlag udgiver undervisningsmaterialer og skønlitteratur til grundskolen og ungdomsuddannelserne samt understøtter vores ejere Dansklærerforeningen med løsning af administrative opgaver.

Vi er 11 ansatte og har et attraktivt, kreativt og uformelt arbejdsmiljø i en ældre villa med hyggelig atmosfære.


ANSØGNING OG TILTRÆDELSE
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV sendt i en samlet PDF-fil til job@dansklf.dk snarest og senest søndag den 22. august 2021. Tiltrædelsestidspunkt kan indpasses efter dine muligheder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Morten Stig Andersen på telefon 61 78 80 00 eller e-mail msa@dansklf.dk.


>Download annoncen (pdf)