Omme bag klædeskabet. Lærervejledning

Omme bag klædeskabet. Lærervejledning

Læs litteratur i 3.-4. klasse
Af Ingelise Moos og Karen Vilhelmsen
ISBN: 
9788779962125
Målgruppe: 
3.-4. klassse
Serie: 

Lærervejledning til Omme bag klædeskabet. Et materiale, hvor eleverne både oplever og arbejder fokuseret med moderne og ældre børnelitteratur.

Levering 1-3 dage
Kr. 359,00
Medlemspris: Kr. 269,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Omme bag klædeskabet. Læs litteratur i 3.-4. klasse er en grundbog, hvor eleverne både oplever og arbejder fokuseret med moderne og ældre børnelitteratur.

Der er tale om litteraturundervisning, der fører til noget, forstået på den måde at eleverne skal blive bevidste om sig selv som litteraturlæsere, og hvad det er, der gør læsning af litteratur værdifuld. De skal udvikle deres fiktionskompetencer og lære de danskfaglige begreber og udtryk, som knytter sig til læsningen af litteratur på mellemtrinnet.

I bogens brede udvalg af tekster eventyr, historier og nyere børnelitteratur, digte, rim og remser, salmer og sange - møder eleverne temaer der er i børneøjenhøjde, og som samtidig udvider horisonten. Eleverne skal lære, at tekster for det meste drejer sig om noget andet og mere, end de handler om.

Den gode tekst vil undre og pirre elevernes nysgerrighed, og den vil give anledning til at tale om både form og indhold.

Omme bag klædeskabet. Læs litteratur i 3.-4. klasse indgår i serien Dansk er...

ISBN: 
9788779962125
Antal sider: 
80
Årstal: 
2011
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.36