Ord der betyder noget

Ord der betyder noget

Lær om sprog i 3.-4. klasse
Af Bodil Nielsen
ISBN: 
9788779962415
Målgruppe: 
3.-4. klassse
Serie: 

I Ord der betyder noget. Lær om sprog i 3.-4. klasse skal eleverne gå på opdagelse i sproget. De skal lege med sproget, finde ord og finde på ord.

Levering 1-3 dage
Kr. 99,00
Medlemspris: Kr. 74,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

I udgivelsen skal eleverne gå på opdagelse i sproget. De skal lege med sproget, finde ord og finde på ord. De skal endevende ord, bøje dem og bruge dem – og forstå noget om sproget.

I elevernes bog er der forklaringer om navneord, tillægsord, udsagnsord og sammensatte ord. Desuden er enkle træk ved sætningers opbygning vist. Der er et stort antal øvelser, dels i elevbogen, dels i lærervejledningen og de tilhørende kopiark.

Læreren kan vælge at lade eleverne arbejde med bogens afsnit og de forskellige øvelser i den rækkefølge, de står i, fordelt over to år. Læreren kan også vælge at gennemgå bogen én gang i 3. klasse med brug af nogle af øvelserne og yderligere en gang i 4. klasse med brug af andre øvelser.

I lærervejledningen til Ord der betyder noget. Lær om sprog i 3.-4. klasse kan læreren læse om, hvordan elever på mellemtrinnet kan gå på opdagelse i sproget. Her findes beskrivelser af hvordan materialet kan bruges, hvordan der kan evalueres, og hvordan elevbogen og kopimaterialet kan bruges i sammenhæng.

Ord der betyder noget. Lær om sprog i 3.-4. klasse indgår i serien Dansk er...

ISBN: 
9788779962415
Antal sider: 
96
Årstal: 
2013
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.45