Ordet er dit. 7.-8. klasse. Lærervejledning

Ordet er dit. 7.-8. klasse. Lærervejledning

Fokus på mundtlighed
Af Pernille Hargbøl Madsen
ISBN: 
9788772110561
Målgruppe: 
7.-8. klasse

NYHED! Indgår i efterårets bogpakke 2018

Ordet er dit sætter fokus på mundtlighed. Igennem arbejdet med teksterne og aktiviteterne opbygger eleverne et bredt kendskab til det mundtlige sprog og dets mange muligheder.

Tilbage til oversigten med nyheder.

Levering 1-3 dage
Kr. 389,00
Medlemspris: Kr. 291,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Webmateriale

Ordet er dit. Fokus på mundtlighed i 7.-8. klasse er et undervisningsmateriale, der beskæftiger sig med danskfagets mundtlige tekster.

Materialet sætter spot på en eksplicit undervisning i mundtlighed. Eleverne præsenteres for en række mundtlige tekster og introduceres til relevante redskaber og fagbegreber, som de skal bruge i arbejdet med at undersøge teksterne og i deres egne produktioner af mundtlige tekster.

Materialet opstiller konkrete læringsmål for hvert kapitel, ligesom der i alle kapitler arbejdes med elevenes respons og evaluering. I elevbogens første kapitel er der fokus på stemme og kropssprog, og herefter tager de enkelte kapitler fat på disse mundtlige teksttyper: fortælling, oplæsning, samtale og debat og fremlæggelse.

Lærervejledningen består af en gennemgang af materialets teoriramme, en udfoldet kapitel-for-kapitel-vejledning samt supplerende arbejdsark.

På dansklf.dk/ordet (under fanen webmaterialer) findes videoer og lydfiler. Eleverne kan tilgå disse direkte fra elevbogen via QR-koder.

Ordet er dit. Fokus på mundtlighed er ligeledes udarbejdet til 3.-4. klasse og 5.-6. klasse. Alle tre materialer kan anvendes uafhængigt af hinanden, da de hver især giver en grundig indføring i arbejdet med mundtlighed.

Materialet til 5.-6. klasse vandt 2. præmien ved kåringen af Danmarks bedste undervisningsmiddel i 2017.  
 

Tilbage til oversigten med nyheder.

ISBN: 
9788772110561
Antal sider: 
72
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.35

LYDFILER OG FILM TIL "ORDET ER DIT. 7.-8. KLASSE": 


Kapitel 1 (s. 9): Lyt til en vittighedKapitel 1 (s. 12): Se to øvelser Kapitel 1 (s.18): Se video med SilasKapitel 2 (s. 21): Lyt til en efterlysningKapitel 2 (s. 29): Lyt til et interviewKapitel 2 (s. 33): Lyt til en fortælling om Karen BlixenKapitel 3 (s. 37): Lyt til to oplæsningerKapitel 3 (s. 37): Lyt til teksterne igen Kapitel 3 (s. 39): Se øvelser til god artikulationKapitel 3 (s. 42): Lyt til hele oplæsningen af digtet
Lydfilen kan kun tilgås via QR-koden i elevbogen.Kapitel 3 (s. 43): Lyt til en oplæsning af en kort tekst
Lydfilen kan kun tilgås via QR-koden i elevbogen.


 
Kapitel 3 (s. 46): Lyt til et uddrag af Ternet Ninja
Lydfilen kan kun tilgås via QR-koden i elevbogen.Kapitel 5 (s. 68): Lyt til udtalenKapitel 5 (s. 74): Lyt til en fremlæggelseKapitel 5 (s. 75): Lyt efter fejlKapitel 5 (s. 77): Lyt til forklaringer om virkemidlerneKapitel 5 (s. 82): Se video med gode råd