Os fra Blomsterkvarteret. Bind 1-12

Os fra Blomsterkvarteret. Bind 1-12

Samlet udgave i hardback
Af Dy Plambeck
ISBN: 
9788779967236
Målgruppe: 
Alle

En perlerække humoristiske, poetiske, tankevækkende og skønne billedrige fortællinger om fire børns forunderlige hverdag i lilleputbyen Snogstrup. Her er stof til mange timers smil og samtaler med børn om hverdagsoplevelser og alvorlige emner.

Levering 1-3 dage
Kr. 199,00
Medlemspris: Kr. 149,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Ekstramateriale

Agnes bor i Blomsterkvarteret i Snogstrup. Det samme gør Mikkel, Tobias og Lara. De er bedste venner. I den lille by bor også Cykel Ursula, der har vaskemaskinen stående i haven ved siden af tørresnoren. Sigurd Skrot, der skralder og genbruger og går med tehætte på hovedet. Der er også Frisør Freddy med byens mest velfriserede have, skolelæreren, som kun vil fange haletudser i timerne, postbuddet Arne, der kæderyger med kun én hånd – for han har mistet den anden, Bombe Rudi og en række andre skønne personligheder, som børnene møder på deres vej.

ISBN: 
9788779967236
Antal sider: 
104
Årstal: 
2015
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.00
Anmeldelser: 

"Historierne har kant tillige med venlighed og legesyge. En original blanding af Bulderby og Ole Lund Kierkegaard. (...) Det er lige til nobelprisen!" (Steffen Larsen i Politiken)
Læs hele anmeldelsen på politiken.dk

Se interview med Dy Plambeck, hør skuespiller Lotte Andersen læse bøgerne op, og læs mere om forfatteren og illustratoren i ekstramaterialet til bøgerne på siden om serien Os fra Blomsterkvarteret.