Os fra Blomsterkvarteret. Bind 7

Os fra Blomsterkvarteret. Bind 7

Den dag vi byggede en iglo
Af Dy Plambeck
ISBN: 
9788779965836
Målgruppe: 
1.-4. klasse

Os fra Blomsterkvarteret er tænkt både til selvlæsning og til brug i litteraturundervisningen.

Levering 1-3 dage
Kr. 59,00
Medlemspris: Kr. 44,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Ekstramateriale

Hvis eleverne i 1.-2. klasse fik smag for Frøken Ignora og hendes bedrifter, vil de givetvis også blive indfanget af kollektivet af børn i Snogstrup, der sammen går på opdagelse i hverdagen mellem nogle af de mærkelige mennesker i den lille by.

Os fra Blomsterkvarteret er humoristiske, poetiske, tankevækkende og billedrige fortællinger om hverdagens oplevelser, når man er barn og møder den voksne eller halvvoksne verden – i skikkelse af Cykel Ursula, Søren Skrot, Frisør Freddy, Bombe Rudi, skoleinspektøren, læreren i natur og teknik, mændene fra kommunen og de voksne hjemme hos en selv.

Serien af Dy Plambeck og Charlotte Pardi er ikke udarbejdet på traditionel vis, hvor teksten skrives først for så bagefter at blive illustreret. Tværtimod er tegninger og tekster skabt sideløbende, og det har betydet, at der er blevet udvekslet mange skitser og tekststykker undervejs, mens børnene og historierne i Os fra Blomsterkvarteret blev mere og mere levende. Bagerst i bøgerne kan du læse mere om seriens tilblivelse.

Arbejdsark
Lærebogsforfatter Mette B. Westergaard har udarbejdet arbejdsark til hver titel i serien. Her er der konkrete opgaver til arbejdet med læsemåde, ordforråd, litterær analyse på begynderniveau og til videreskrivning ud fra bøgernes handling. Du får altså redskaber til at arbejde med de vigtigste danskfaglige områder. Arbejdsarkene er layoutet med bøgernes figurer og lige til at anvende. De købes i pakker med fem stk., så de kan tilpasses klassestørrelse. Arbejdsarkene koster kr. 35,- ekskl. moms pr. pk. og købes her i shoppen.

ISBN: 
9788779965836
Antal sider: 
36
Årstal: 
2013
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.10
Anmeldelser: 

"Historierne har kant tillige med venlighed og legesyge. En original blanding af Bulderby og Ole Lund Kierkegaard. (...) Det er lige til nobelprisen!" (Steffen Larsen i Politiken)
Læs hele anmeldelsen på politiken.dk

Se interview med Dy Plambeck, hør skuespiller Lotte Andersen læse bøgerne op, og læs mere om forfatteren og illustratoren i ekstramaterialet til bøgerne:

Hør skuespiller Lotte Andersen læser op af Os fra Blomsterkvarteret
Klik her.

Elever fra Søndermarkskolen interviewer Dy Plambeck om Os fra Blomsterkvarteret  
Klik her.

Hør Dy Plambeck læse op fra Os fra Blomsterkvarteret
Klik her.