Otto og Lea

Otto og Lea

Otto og Lea 2
Af Charlotte Karrebæk
ISBN: 
9788779966338
Målgruppe: 
0.-2. klasse
Serie: 

Her præsenteres begynderlæseren for læsetræning på en sjov og anderledes måde.

Otto og Lea-bøgerne er lydlette læsebøger til 0.-2. klasse. Otto og Lea ligger på lix 8.

Levering 1-3 dage
Kr. 129,00
Medlemspris: Kr. 96,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Otto og Lea er anden bog om Otto og Lea. Otto og Lea-bøgerne er lydlette læsebøger til 0.-2. klasse. Bøgerne kan anvendes som fælles læsebøger eller som selvstændig læsetræning i klassen eller i hjemmet.

Bøgerne i serien består af nærværende fortællinger om de to venner, Otto og Lea, og deres oplevelser. Bøgerne er opdelt i små kapitler med korte handlinger, der gør teksterne lette at genfortælle. Bøgerne er rigt illustreret, og alle tekster er skrevet med enkle sætninger og mange gentagelser, sjove variationer og rim. Undervejs er små gætteopgaver og simple læseforståelsesopgaver med til at støtte begynderlæseren i at fastholde det læste.

Illustrationer af Els Cools og Oliver Streich.

I serien findes disse titler:
Vi bor på Månevej (lix 5)
Otto og Lea (lix 8)
Sommer på Månevej (lix 9)
Vinter på Månevej (lix 13)
Otto og Lea på hyttetur (lix 13)

Flere titler på vej.

Anmeldelse
"Otto og Lea kan blive en ny, realistisk og stilfærdig kvalitetslæsning, som kan løfte arven fra Søren og Mette". (Lektørudtalelse - uge 06/2016, Jesper Holtoug)
Læs hele lektørudtalelsen, og se flere anmeldelser af Otto og Lea under fanen Anmeldelser.

ISBN: 
9788779966338
Antal sider: 
80
Årstal: 
2014
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.17
Anmeldelser: 

"Otto og Lea kan blive en ny, realistisk og stilfærdig kvalitetslæsning, som kan løfte arven fra Søren og Mette." (Lektørudtalelse - uge 06/2016, Jesper Holtoug)
Læs hele lektørrudtalelsen.

"Sjældent har jeg været så begejstret for at læse en bog til begynderundervisningen i dansk, som jeg er blevet med ”Otto og Lea". De indbyggede opgaver er en lille genistreg."  (Folkeskolen.dk, d.19. juni 2014. Af Sofia Esmann Busch).
Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk

"NUTIDENS SØREN OG METTE HEDDER OTTO OG LEA Dengang jeg gik i skole, der hed to af mine bedste venner Søren og Mette. Man kan stadig få fat i Søren og Mette. Intet problem. Men jeg synes, et godt bud på en mere nutidig version er bøgerne her om Otto og Lea. De er bedste venner, og de bor på den samme vej. I den første bog går de i 1. klasse, og umiddelbart tror jeg, de går i 2. klasse i bog nr. to." (mitbogskab.dk, marts 2015. Af Josefine Piihl, skolelærer).
Læs hele anmeldelsen på mitbogskab.dk