På Giga. Er Pix en tyv?

På Giga. Er Pix en tyv?

Lydlet 1
Af Sanne Haugaard
ISBN: 
9788772111056
Målgruppe: 
0.-1. klasse

Lydlet 1 er små bøger i læsevenligt sprog med sjove og understøttende illustrationer. Serien På Giga handler om fire sjove robotter, der bor på planeten, Giga. De er gode venner, trods deres forskelligheder og små uoverensstemmelser. På Giga-bøgerne ligger på lix 5 og let-tal 11 og er målrettet 0.-1. klasse.

Levering 1-3 dage
Kr. 109,00
Medlemspris: Kr. 81,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

På Giga er en lille serie om fire sjove robotter, der bor på planeten Giga. De fire robotter er gode venner trods deres forskelligheder og små uoverensstemmelser. Heldigvis finder de altid en god løsning på deres problemer.

Er Java sur? bliver Java jaloux på Pix. Pix er lille og sjov, og Vito og Beta er hele tiden opmærksomme på ham. De ser slet ikke, at Java også vil være med.

Er Vito død? er Vito opslugt af at bygge en lampe. Han vil ikke gå ind, da det bliver uvejr. Pix og Java råber på ham, og pludselig slår et lyn ned.

Er Pix en tyv? er Pix fascineret af en flot ring, som Beta har i sit fine skab. Pix får lov at prøve den. Da Beta går ud af stuen, kommer Pix til at gøre noget dumt.

På Giga-bøgerne er i serien Lydlet 1. Serien består af små læsselvbøger i læsevenligt sprog med sjove og understøttende illustrationer. Der er fokus på lydlette ord og enkle sætninger med mange gentagelser. Ord er på maks. seks bogstaver, og sætninger er på maks. seks ord.

Bøgerne er på lix 5 og har let-tal 11.

Anbefales til 0.-1. klasse.

Se uddrag fra bogen.
 

ISBN: 
9788772111056
Antal sider: 
32
Årstal: 
2019
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.20
Anmeldelser: 

[…] "Bøgerne vil fungerer fint for aldersgruppen med de skæve tegninger. […] Bøgerne var et stort hit hos min testperson i 0. klasse. Derfor anbefaling til begynderlæsere i skolens PLC og på børnebiblioteket."
(Materialevurdering DBC, uge 1/2020. Af Karsten Boll)