På Giga. Er Pix syg?

På Giga. Er Pix syg?

Lydlet 1
Af Sanne Haugaard
ISBN: 
9788772112008
Målgruppe: 
0.-1. klasse

NYHED! Indgik i forårets bogpakke 2021

Lydlet 1 er små bøger i læsevenligt sprog med sjove og understøttende illustrationer. Serien På Giga handler om fire sjove robotter, der bor på planeten, Giga. De er gode venner, trods deres forskelligheder og små uoverensstemmelser. På Giga-bøgerne ligger på lix 5 og let-tal 11 og er målrettet 0.-1. klasse.

Levering 1-3 dage
Kr. 109,00
Medlemspris: Kr. 81,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Er Pix syg? er en bog i serien På Giga. Pix ser på, mens Vito bygger en stol. Det er lidt kedeligt. Mens Vito henter søm, finder Pix en sjov flaske. Han smager lidt på væsken, men det er vist ikke saftevand.

På Giga-bøgerne handler om fire søde robotter, der bor på planeten Giga. De fire robotter er gode venner trods deres forskelligheder. Heldigvis finder de altid en god løsning på deres problemer.

Serien Lydlet 1 består af små frilæsningsbøger i et læsevenligt sprog med sjove og understøttende illustrationer. Der er fokus på lydlette ord og enkle sætninger med mange gentagelser. Ord er på maks. seks bogstaver, og sætninger er på maks. seks ord.  

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772112008
Antal sider: 
24
Årstal: 
2021
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.20
Anmeldelser: 

"[…] skønne hverdagshistorier om fire robotter med stærke personligheder. Illustrationerne er fulde af fantasi og liv, og understøtter både tekst og stemning på bedste vis. […] Anbefales til skolernes PLC og folkebibliotekerne." 
(DBC, uge 24/2021. Materialevurdering af Mette F. F Dyreborg)