På krogen

På krogen

Frit for fantasi
Af Heine Hestoy
ISBN: 
9788779966505
Målgruppe: 
7.-10. klasse

På krogen handler om at blive voksen, om at tøjle rastløsheden, og om at holde kontakten til dem man elsker på trods af fysisk og psykisk adskillelse.

Levering 1-3 dage
Kr. 179,00
Medlemspris: Kr. 134,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Den generte Jóannes dropper ud af niende klasse og får hyre på en fiskerbåd. Han drømmer om at blive voksen, om at tjene penge, og om friheden til selv at bestemme. Gennem det hårde voksenarbejde og isolationen på skibet, udvikler han sig på en uforudset måde. Han får nye vaner og en jargon som han har svært ved at lægge fra sig da han endelig igen kommer hjem.

Men Jóannes drømmer også om kærligheden og den smukke Marjun han må rejse fra efter kun tre ugers bekendtskab.

På krogen handler om at blive voksen, om at tøjle rastløsheden og om at holde kontakten til dem man elsker på trods af fysisk og psykisk adskillelse.

På krogen indgår i serien Frit for fantasi.

ISBN: 
9788779966505
Antal sider: 
160
Årstal: 
2014
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.24
Anmeldelser: 

”På krogen er en vellykket drengebog om at være ung, have udlængsel og møde den dejligste pige. Velkommen til en drengeroman om druk, hurtige biler, spirende forelskelse og udlængsel. (...) Det lykkes Heine Hestoy at fange læseren i denne roman, som både giver os et unikt indblik i livet på en langlinebåd og lader os følge den unge Jóannes' udviklingsrejse i en spændende fortælling, hvor bølgerne går højt både i den unge mands sind og på søen. Romanen kan varmt anbefales." (folkeskolen.dk, 12. januar 2015, af Beata Engels Andersson).
Se hele anmeldelsen på folkekolen.dk