På Nyø

På Nyø

Læs lydlet 0
Af Grete Wiemann Borregaard og Dorte Sofie Mørk Emus
ISBN: 
9788779966734
Målgruppe: 
0. klasse

På Nyø er en læsebog til den allerførste læsetræning i 0.-1. klasse. Lix 3-6 og let-tal 5-8.

Levering 1-3 dage
Kr. 119,00
Medlemspris: Kr. 89,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

På Nyø er en læsebog med korte, lydlette tekster med stor grad af støtte i illustrationerne. De små tekster handler om Dea og Jon og deres oplevelser på Nyø. Læsebogen kan anvendes i kombination med materialet Stjerneskud 0, men kan også anvendes selvstændigt til læsetræning.

På Nyø anbefales til den allerførste læsetræning i 0.-1. klasse. Lix 3-6 og let-tal 5-8.

Se uddrag fra bogen.

Læs mere om serien Læs lydlet 0

Se også serien STJERNESKUD.

ISBN: 
9788779966734
Antal sider: 
40
Årstal: 
2015
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.20
Anmeldelser: 

"Det er et fantastisk godt og gennemarbejdet materiale. der i min optik kommer hele vejen rundt om bogstaverne og deres funktion. Børnene vil opleve at lære noget hvilket min erfaring viser er vigtigt for indskolingsbørn. Der er tilpas variation af opgaver, så børnene får brugt hele kroppen på bogstavlæringen samt deres funktioner. Og det er fedt." (Anmeldt af Jane Kinnberg Christiansen, Læsepædagogen nr. 4/2015)
Læs hele anmeldelsen her.

"Som helhed anser jeg materialet for en virkelig kvalificerende håndsrækning og derfor særdeles velegnet til undervisningen i 0. klasse." (Anmeldt på folkeskolen.dk, 12. august 2015. Af Inger Ubbesen)
Læs hele anmeldelsen her.

" ... Flotte illustrationer og lærerafsnit, der er guld værd. Materialet er absolut anvendeligt – og eleverne må føle sig stolte og glade, når de selvstændigt kan læse en hel bog.
... Hvad der er mere imponerede, er, at det er lykkedes både forfatter og illustrator at skabe små fine og selvstændige historie med meget få og simple ord til deres rådighed. Det må man tage hatten af for. Det betyder nemlig, at eleverne også oplever, at selvom de læser lydret eller lydlet, så gemmer der sig faktisk en lille historie, som er okay at læse." (Sofia Esmann Busch, folkeskolen.dk, 26. maj 2016)
Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk.

Læs lektørudtalelse af På Nyø. Læs lydlet 0.