Randulf

Randulf

Af Ellen Holmboe
ISBN: 
9788779966376
Målgruppe: 
6.-10. klasse
Serie: 

Randulf handler om en dreng der er ved at blive en varulv og som må ty til dramatiske handlinger for at undslippe sin skæbne. Randulf indgår i EKKO-serien, der på en unik måde kobler fiktion og fakta.

Levering 1-3 dage
Kr. 109,00
Medlemspris: Kr. 81,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Ekstramateriale

I Randulf møder vi drengen Randulf der er på vej til at blive en varulv. Han og hans hund strejfer rundt på heden, og her møder han en gammel kælling der fortæller ham om den tunge skæbne han har fået tildelt, og hvilke drastiske handlinger han må ty til, hvis han vil befries fra sin skæbne.

Historien Randulf tager afsæt i gammel dansk folketro om en særlig nordisk varulv hvor forvandlingen fra menneske til varulv intet har med månen at gøre – men har en langt mere grusom baggrund. I bogen præsenteres fakta om dette i en selvstændig del der både rummer faktuelle oplysninger og illustrationer, fotos m.m.

Randulf indgår i EKKO-serien der kobler fiktion og fakta. Her kan eleverne opleve ekkoet fra fortiden fortalt som fiktion og underbygget af fakta. Serien kan bruges til selvlæsning, i danskundervisningen eller i et tværfagligt forløb med historiefaget.

ISBN: 
9788779966376
Antal sider: 
36
Årstal: 
2014
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.11
Anmeldelser: 

"Måske ved du det ikke, men du kan godt få din lærer til at bestille helt nye skolebøger hjem. Og det er værd at teste dine overtalelsesevner, for den nye bog Randulf er spændende og blodig som ingen anden undervisningsbog." (Weekendavisen, 28. maj 2014. Af Emil Blichfeldt).

"Ny serie af bøger formidler historien i to dele: Først som en fiktiv appetitvækker og dernæst som faktisk input om et givent emne. Dét er godt tænkt." (Folkeskolen.dk, 10. juni 2014. Af Maja Birgitte Lumholtz).
Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk