Raymond Chandlers Den store søvn

Raymond Chandlers Den store søvn

Illustreret verdenslitteratur
Af Oscar K.
ISBN: 
9788779965201
Målgruppe: 
7.-10. klasse
stx
hf
hhx
htx og eux

Den store søvn var Raymond Chandlers romandebut, og den gennemspiller alle de hårdkogte kriminalromans klassiske temaer.

Levering 1-3 dage
Kr. 219,00
Medlemspris: Kr. 164,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Raymond Chandlers kriminalromaner er klassikere inden for genren, og klassikeren over dem alle, Den store søvn, udsendes nu i serien Illustreret verdenslitteratur i Oscar K's bearbejdning med Dorte Karrebæks illustrationer. Romanens handling er på fremragende vis spændt ud mellem tekst og illustrationer.

Den store søvn var Raymond Chandlers romandebut, og den gennemspiller alle den såkaldt hårdkogte kriminalromans klassiske temaer. Hovedpersonen er Raymond Chandlers detektiv, Philip Marlowe, og baggrunden er USA's Californien, nærmere bestemt Los Angeles i 1930'erne og 40'erne.

I begyndelsen af romanen sender den velhavende General Sternwood bud efter privatdetektiven Philip Marlowe, fordi han er udsat for pengeafpresning. En af hans vilde døtre, Carmen, er årsagen. Philip Marlowe begynder at efterforske sagen, og en kædereaktion af forbrydelser og lyssky affærer sættes i gang.

"Raymond Chandler var for kriminalromanen hvad Humphrey Bogart var for filmen eller Duke Ellington for jazzen (…) Og det er derfor man stadig læser ham, behandler ham, diskuterer ham, parodierer ham, filmatiserer ham og dramatiserer ham." Dan Turéll.

Raymond Chandlers Den store søvn indgår i serien Illustreret verdenslitteratur.

ISBN: 
9788779965201
Antal sider: 
120
Årstal: 
2011
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.00