Sæt skrivespor til prøven

Sæt skrivespor til prøven

Af Mette Teglers & Charlotte Rytter
ISBN: 
9788779968684
Målgruppe: 
7.-10. klasse

2. udgave

NB! Ny udgave tilpasset de nye prøvevejledninger udkommer forår 2020.

I Sæt skrivespor til prøven får eleverne i udskolingen mulighed for at skrive og øve sig i de vigtigste genrer, de møder til prøven i skriftlig dansk med adgang til internettet.

Her er der fokus på brug af internettet, vurderingskriterier, udarbejdelse af kildeliste, skrivetips, samt oplæg til hvordan man kan planlægge sin skrivning. 

Levering 1-3 dage
Kr. 64,00
Medlemspris: Kr. 48,00 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Sæt skrivespor til prøven

I Sæt skrivespor til prøven får eleverne i udskolingen mulighed for at skrive og øve sig i de vigtigste genrer, de kan møde til prøven i skriftlig dansk med adgang til internettet.

I Sæt skrivespor til prøven er der fokus på den nye prøve, og derfor er der i den nye udgave fokus på brug af internettet, vurderingskriterier, udarbejdelse af kildeliste, skrivetips, samt oplæg til hvordan man kan planlægge sin skrivning.

Første del af bogen giver et overblik over de forskellige genrer. I anden del sættes der fokus på den enkelte genre, og her kan eleverne planlægge og skrive stikord i forbindelse med den enkelte genre.

I Sæt skrivespor til prøven er der spot på:

  • Genrer
  • Sprog
  • Brug af nettet
  • Kildeliste
  • Skrivetips
  • Vurderingskriterier
  • Planlæg din skrivning 

Se uddrag fra bogen.

Sæt skrivespor til prøven henvender sig til elever i 7.-10. klasse. 

ISBN: 
9788779968684
Antal sider: 
40
Årstal: 
2016
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.15
Anmeldelser: 

"Præcist, overskueligt, tydeligt og anskueligt er ord, jeg sidder tilbage med efter at have læst "Sæt skrivespor til prøven" igennem. Jeg kunne også bruge et mere tidsrigtigt udtryk: Eleverne bliver rigtig godt stilladseret med dette materiale.
... Jeg vil anbefale "Sæt skrivespor til prøven". Materialet er skarpt og meget brugervenligt. Eleverne vil være klædt rigtig godt på til prøven efter at have arbejdet med dette."

(folkeskolen.dk, 21. december 2016. Af Bente Qvist Okholm). Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk