Sæt spor i tiende. Elevbog

Sæt spor i tiende. Elevbog

Identitet - Kultur - Kommunikation - Refleksion
Af Birgitte Therkildsen, Birthe Christensen, Lise Stadelund
ISBN: 
9788779968875
Målgruppe: 
10. klasse

Sæt spor i tiende er en grundbog til 10. klasse. Eleverne skal arbejde med otte fokuserede forløb, der nuancerer danskfagets mange faglige områder, og gør eleverne klar til de skriftlige og mundtlige prøver.

Levering 1-3 dage
Kr. 179,00
Medlemspris: Kr. 134,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Webmateriale

Sæt spor i tiende er målrettet danskundervisningen i 10. klasse. Materialet består af en grundbog til eleverne og en lærerguide til læreren. Elevbogen består af otte faglige forløb og en opslagsdel. De otte forløb er struktureret efter en tredeling: Indgang, tilgang og overgang. Eleverne guides ind i mål for de enkelte forløb, temaer, genrer og faglige områder. Dernæst præsenteres de for tilgange, faglige begreber, tekster og andet stof og udfordres i eget arbejde med at undersøge, fortolke, vurdere, søge mere viden, præsentere og diskutere. Afslutningsvist møder de skriftlige og mundtlige opgaver, der mimer de formuleringer og udfordringer, som eleverne møder ved prøverne. Efter hvert forløb skal eleverne arbejde med et overbliksskema, hvor de udfylder og reflekterer over mål, temaer, perspektiveringsmuligheder og andre iagttagelser, der er relevante at gemme.

Den tilhørende lærerguide består af to dele. Dels en generel introduktion til danskarbejdet i 10. klasse og de muligheder, som arbejdet med elevbogen tilbyder, og dels en mere detaljeret omtale af de enkelte kapitlers fokus, stof og opgaver samt suppleringsmuligheder.

Se uddrag fra Elevbogen.
Se uddrag fra Lærerguiden.

ISBN: 
9788779968875
Antal sider: 
120
Årstal: 
2017
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.46

Her kan du hente overbliksskemaet til Sæt spor i tiende.
Download overbliksskema (pdf)

Her kan du hente pdf af skriveprocessen fra Sæt spor i tiende.
Download skriveprocessen (pdf)