Sæt spor. Spot på kortprosa

Sæt spor. Spot på kortprosa

Af Marianne Hundebøl og Birgitte Therkildsen
ISBN: 
9788779968868
Målgruppe: 
7.-10. klasse

NYHED! Kommer i forårets bogpakke 2017.

Sæt spor. Spot på kortprosa er målrettet 7.-10. klasse og sætter fokus på elevernes litterære kompetencer og deres bevidsthed om genrens betydning i både deres skrive- og analysearbejde.

BEMÆRK! Leveres fra 1. maj 2017

Levering 1-3 dage
Kr. 159,00
Medlemspris: Kr. 119,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Sæt spor. Spot på kortprosa er målrettet 7.-10. klasse og sætter fokus på elevernes litterære kompetencer og deres bevidsthed om genrens betydning i såvel deres skriveopgaver som i deres tekst- og fortolkningsarbejde. Eleverne skal lære om genren og anvende deres viden i et fokuseret arbejde med at analysere, fortolke, vurdere, perspektivere og præsentere forskellige kortprosatekster. Ligeledes skal de arbejde med at imitere kortprosatekster, afprøve forskellige måder at søge inspiration til at skrive egne tekster på, samt skrive og give hinanden respons på kortprosatekster. I det sidste kapitel er der fokus på kortprosagenren ved den skriftlige og den mundtlige prøve.

Alle kapitler indledes med et overordnet mål, som eleverne afslutningsvist skal vurdere, hvor tæt de er kommet på.

I Sæt spor. Spot på kortprosa indgår et stort og varieret udvalg af kortprosatekster samt en række andre tekster og udtryk, som inddrages i analyse- og skriveaktiviteter.  Desuden indgår en helt nyskrevet kortprosatekst af Mette Hegnhøj.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788779968868
Antal sider: 
88
Årstal: 
2017
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.00