Sæt spor til den mundtlige prøve. Lærerguide

Sæt spor til den mundtlige prøve. Lærerguide

(NY UDGAVE)
Af Birgitte Therkildsen og Birthe Christensen
ISBN: 
9788772111520
Målgruppe: 
8.-10. klasse

2. udgave af Sæt spor til den mundtlige prøve. Lærerguide er gennemrevideret med udgangspunkt i nyeste prøvevejledning.

Tilbage til oversigten.

Levering 1-3 dage
Kr. 329,00
Medlemspris: Kr. 246,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Sæt spor til den mundtlige prøve har fokus på at blive klar til den mundtlige prøve i dansk, men langt det meste af bogen drejer sig om den daglige undervisning i danskfaget. En undervisning, hvor eleverne er på banen og kontinuerligt arbejder med at undersøge, bearbejde, formidle og diskutere mange forskellige genrer og modaliteter. Elevbogens kapitler handler om fagets forskellige områder. Eleverne skal bruge det, de har lært, på nye måder. De skal opleve, at der er flere veje ind i analysearbejdet, og at deres valg af tilgange er betydningsfulde. Nøgleordene er overblik, fordybelse og formidling.

Denne lærerguide indeholder en fyldig beskrivelse af prøveforløbet og de processer og delelementer, prøven består af. Herudover guider den læreren gennem elevbogens kapitler.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772111520
Antal sider: 
48
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.18
Anmeldelser: 

"[…] De danskfaglige begreber er forklaret med stor tydelighed, sådan at eleven aldrig er i tvivl om, hvordan et begreb skal forstås. […] Derudover får eleven fremragende indsigt i den mundtlige prøves delelementer lige fra basis i det daglige danskfaglige arbejde over fordybelsesområder, tekstvalg, synopsisskrivning til prøvens endelige forløb.

[…] Begge bøger er bygget op over rammen: overblik, fordybelse og formidling. Begreber, der er med til at kvalificere det danskfaglige arbejde. Opdelingen gør, at man som lærer selv får genopfrisket prøvevejledningens grundtanker, men samtidig får man anvisninger til gode undervisningsforløb qua elevbogens udvalgte genrer og tekster. En inspiration, der bestemt kan sætte spor til andet litteraturarbejde. Lærerguiden slutter med et bilagsafsnit med supergode arbejdsark.

[…] Alt i alt: et materiale, der er meget relevant og anbefalelsesværdigt til arbejdet omkring mundtlig prøve i dansk. Helt uundværligt for ethvert danskfagteam."
(Læsepædagogen 5/2020. Af Birgitte Svenstrup)