SAFARI 3. Fællesbog

  • ISBN: 9788772112602
  • Forfatter: Trine May
  • Illustrator: Stian Hole (forsideillustration)
  • Målgruppe: 3. klasse
  • Serie: Safari
Bog

I SAFARI 3. Fællesbog går klassen på opdagelse i tidens tekster, og på rejsen møder de bl.a. noveller, podcasts, film, billedbøger, fotos, biografier, SoMe-tekster, reklamer, digte og webtekster. Digitale medier blander sig naturligt med analoge, for digitale medier er en naturlig del af elevernes verden.

Gennem fællesbogens syv kapitler oplever klassen både litteratur og andre æstetiske tekster, fag- og brugstekster, og der arbejdes løbende med sprog og grammatik i en funktionel sammenhæng. Det hele sker i en kreativ ramme med fokus på samarbejde og undersøgelse af moderne tekstudtryk. Hvert kapitel er tredelt. I OPLEV OG UNDERSØG er eleven i modtagerrollen og skal opleve, undersøge, fortolke og perspektivere tekster fra en af de tre tekstkategorier. I SELVSKAB er eleven i afsenderrollen og skal selv skabe en tekst fra den tekstkategori, der har været omdrejningspunkt for kapitlet. I  DEN STORE TILBAGEDYST evaluerer eleven sin læring og indsats.

Udover fællesbogen består materialet af en scrapbog til eleven og en vejledning.

Fællesbogen og scrapbogen findes også som e-bøger til tavlen.

SAFARI er et nyt og moderne dansksystem til mellemtrinnet. Systemet inviterer eleverne med på opdagelse i tidens tekster, og afsættet er en undersøgende og kreativ og samarbejdende tilgang. SAFARI dækker kompetenceområderne fortolkning, fremstilling og kommunikation. Systemet kan evt. bruges sammen med Læs! Læs! Læs!, og tilsammen kommer de rundt i alle kroge af danskfaget. Til hvert klassetrin består systemet af en fællesbog, en scrapbog og en lærervejledning.

Læs mere
164,25 kr. Medlemspris ekskl. moms
Spar%
219,00 kr. Pris ekskl. moms
På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Anmeldelser

"[…] Systemet er tydeligt gennemtænkt og gennemarbejdet, som dansklæreren er vant til med andre materialer fra forfatterens hånd. Det hele præsenteres i lækre opsætninger med varierede illustrationer, der passer til teksterne. Den store variation er en klar fordel; der er noget for en hver smag, vil jeg mene. Så står man på skolen og skal have nyt materiale til at dække den del af danskfaget, der ikke er læseundervisning, får man med Safari 3 et virkelig relevant bud på et sådant."
(folkeskolen.dk, Anne Skovmark)

Beskrivelse

Ekstramateriale

Anmeldelser

Information

  • ISBN: 9788772112602
  • Forlag: Dansklærerforeningens Forlag
  • Sidetal: 200
  • Udgave: 1. udgave (2022)
  • Vægt 0.4 kgs