Selvfortalt

Selvfortalt

Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film
Af Poul Behrendt og Mads Bunch
ISBN: 
9788779966680
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx og eux

Antologien Selvfortalt præsenterer nogle af de mest markante autofiktioner inden for prosa, lyrik, teater og film i perioden 2008-2014. 

Levering 1-3 dage
Kr. 199,00
Medlemspris: Kr. 149,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Autofiktion har i de senere år spredt sig fra prosaen til andre genrer. Antologien Selvfortalt præsenterer nogle af de mest markante nyere autofiktioner inden for prosa, lyrik, teater og film.

En fyldig introduktion fører ind i de nyeste teorier inden for felterne autofiktion og performativ biografisme. Endvidere sættes teksterne i perspektiv i forhold til aktuelle temaer og kontekster som skam, menneskerettigheder, etnicitet, globalisering og sociale medier, der også med fordel vil kunne aktiveres i tværfaglige forløb. Til hver tekst i antologien er der grundige arbejdsspørgsmål – tekstanalytiske, diskuterende og perspektiverende.

Selvfortalt er et spændende og engagerende undervisningsmateriale. Autofiktionerne udfordrer grænser og lægger op til debat, og de rejser interessante eksistentielle spørgsmål omkring identitetsdannelse i en globaliseret og medialiseret tid.

ISBN: 
9788779966680
Antal sider: 
280
Årstal: 
2015
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.90
Anmeldelser: 

"Stod jeg og skulle undervise i prosa, lyrik, teater og film på dette niveau, ville jeg ikke være i tvivl om, at her vil jeg kunne hente inspiration og finde nogle meget fine tekster. En gedigen bog." (Anmeldt af Sonja Henriksen, Læsepædagogen nr. 4/2015)
Læs hele anmeldelsen her.