Cookie- og persondatapolitik

dansklf.dk ejes og drives af Dansklærerforeningens Hus A/S, CVR-nr. 27408761, Rathsacksvej 7, 1862 Frederiksberg C.


Persondata
For at kunne handle på dansklf.dk skal du som minimum oplyse:
Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om de købte varer i fem år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Hvis du opretter et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os om det.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dansklærerforeningens Hus via e-mail dansklf@dansklf.dk


Persondatapolitik
I henhold til EU’s persondataforordning (GDPR), som trådte i kraft den 25. maj 2018, er vi forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Læs mere i vores Persondatapolitik 


Cookies
Ved at benytte dansklf.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til vores kunders behov og interesser. Cookies husker fx, hvad man har lagt i indkøbskurven, om man tidligere har besøgt siden, om man er logget ind, og hvilket sprog og valuta man gerne vil have hjemmesiden på.