Sisdæ sjangsæ

Sisdæ sjangsæ

Billedroman
Af Kenneth Bøgh Andersen
ISBN: 
9788779962736
Målgruppe: 
3.-6. klasse

Lærer Johansen træder ind i klassen. 18 askegrå ansigter stir­rer på ham. Han kan ikke lade være med at smile. Luften sitrer af frygt, og han tager en dyb ind­ånding. Fylder lungerne med lugten af angst, sved, tårer. Og blod. Sisdæ sjangsæ er en gyserhistorie i børnehøjde, hvor ord er på spil og i spil.

Levering 1-3 dage
Kr. 169,00
Medlemspris: Kr. 126,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

"Fremtiden. Nogle gange drømmer Morten om den. Det er en god drøm. Drømmen om ... Fremtiden.
Andre gange frygter han den. Som nu. I næste time skal de have prøve i S.b. Det frygter han. Meget. Han har næsten ikke sovet i nat. Han var for bange. Bange for prøven. For ordene. For det, der skal ske. Bange for ... Fremtiden."

Lærer Johansen glæder sig til gengæld til staveprøven: "Han træder ind i klassen. 18 askegrå ansigter stir­rer på ham. Han kan ikke lade være med at smile. Luften sitrer af frygt, og han tager en dyb ind­ånding. Fylder lungerne med lugten af angst, sved, tårer. Og blod. "

For Morten og de andre i klassen udvikler staveprøven sig til et mareridt. Man må ikke stave forkert og heller ikke rigtigt! Bliver en elev peget ud af lærer Johansen, har denne tre forsøg til at stave ordet korrekt. Med livet som indsats!

Sisdæ sjangsæ er en gyserhistorie i børnehøjde, hvor ord er på spil og i spil. Det er lærerne, der har ordene i deres magt – og kun dem. Ordenes betydning og elevernes oplevelse af en staveprøve i denne billedroman kan åbne op for en diskussion i klassen om lige netop ord og deres betydning både i overført og i konkret forstand.

Sisdæ sjangsæ er illustreret af Mårtøn Smet. Bogen indgår i serien Billedroman.

ISBN: 
9788779962736
Antal sider: 
52
Årstal: 
2013
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.16

Undervisningsmateriale
Til en række af billedromanerne kan du downloade gratis undervisningsmateriale.