Sjælefred

Sjælefred

Af Mette Klint
ISBN: 
9788779967366
Målgruppe: 
6.-7. klasse

***GULE TILBUD!***
​(Til og med 31. januar 2021)

Ditte har en særlig evne. Hun kan se ting flytte rundt, høre fodtrin og en pigestemme synge fra et aflåst værelse. Sammen med klassekammeraten og computernørden Zach, forsøger Ditte at finde ud af, hvem der spøger i villaen og hvorfor. 

Levering 1-3 dage
Kr. 20,00
Medlemspris: Kr. 20,00 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Ditte er 12 år og lige blevet skilsmissebarn. Hun vælger at flytte med sin far ind til hans nye kæreste. Forholdet til moren er lidt anstrengt. Faktisk har det været det siden den dag for 8 år siden, hvor Ditte med tankens kraft og i vrede løftede en grydeske, hun legede med. Chokket moren fik, da hun så den svævende genstand, ændrede alting fra den dag. Ditte har ikke gjort noget lignende siden, men da hun flytter ind i den store villa hos farens kæreste Camilla, begynder hun med det samme at se ting flytte rundt, selvom ingen har rørt dem. Hun hører fodtrin, selvom der ingen er. Og en pigestemme synger fra det aflåste værelse ved siden af Dittes. Sammen med klassekammeraten og computernørden Zach, forsøger Ditte at finde ud af, hvad der gemmer sig i huset. Hun opdager, at Camilla har haft en datter, der døde, og flere ting tyder på, at det er denne datter, der spøger i huset. Men hvad vil hun? Er hun jaloux på Ditte, eller er det i virkeligheden Camilla, der er problemet?

Sjælefred egner sig til børn i 12-14 års alderen med en svaghed for det overnaturlige. Den beskæftiger sig med spørgsmålet om livet efter døden, om ensomhed og at føle sig anderledes, venskaber, forholdet mellem mor og datter og skilsmisseliv. Den er skrevet i et enkelt sprog med realistiske replikker i et nutidigt sprog med hovedpersonen Ditte som jegfortæller. 

Anmeldelse
"Spændende og original spøgelseshistorie. Kan absolut anbefales!" (Lektørudtalelse uge 06/16, Vera Hollerup)
Læs hele lektørudtalelsen.

Se vidoe med forfatteren Mette Klint, som fortæller om alle tre bøger: SjælefredKampånd og Levetid. 

ISBN: 
9788779967366
Antal sider: 
208
Årstal: 
2015
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.59
Anmeldelser: 

"Spændende og original spøgelseshistorie. Kan absolut anbefales!" (Lektørudtalelse uge 06/16, Vera Hollerup)
Læs hele lektørudtalelsen.