Skal vi lave en bog? Lærervejledning

Skal vi lave en bog? Lærervejledning

Skriv fiktion med Læsefidusen i 1.-2. klasse
Af Grete Borregaard og Tove Krebs Lange
ISBN: 
9788779963061
Målgruppe: 
1.-2. klasse

Lærervejledning til Skal vi lave en bog? Et materiale om skriveprocessen, og om hvordan elever i indskolingen selv kan lave bøger.

Levering 1-3 dage
Kr. 279,00
Medlemspris: Kr. 209,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Med udgangspunkt i klassens fælles kæmpebog og motiveret af de fiktive elever – heriblandt Læsefidusen – som optræder undervejs i materialet, præsenteres eleverne på en overskuelig og vedkommende måde for skriveprocessens faser og hvordan man får sin færdige historie til også at blive til en bog.

Materialet består af klassens fælles kæmpebog i farver, en elevbog i delvis s/h som eleverne selv kan farvelægge og en lærervejledning. Her kan man bl.a. læse om konkrete forslag til hvordan skrivematerialet kan anvendes i undervisningen, og om hvad læreren skal være opmærksom på, inden han/hun skal arbejde med fiktionsskrivning/skriftlig fremstilling med de yngste elever.

Lærervejledningen indeholder også fire kopibøger med de historier med tilhørende illustrationer, som eleverne Thea, Victor, Bob, Lulu og Læsefidusen er i gang med at skrive i elevbogen, og som læseren har fulgt undervejs.

Kopibøgerne er meget forskellige, hvad angår genre, format og sidetal, og det vil være oplagt at lade eleverne læse og arbejde videre med skriveprocessen med udgangspunkt i disse bøger, når klassen er færdig med den grundige og fælles gennemgang af kæmpebog/elevbog, ligesom det vil kunne inspirere eleverne til selv at afprøve flere forskellige genrer.

ISBN: 
9788779963061
Antal sider: 
64
Årstal: 
2007
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.44