Skrædder i Helvede. Antologi

Skrædder i Helvede. Antologi

ISBN: 
9788779964907
Målgruppe: 
3.-7. klasse

Skrædder i Helvede indeholder 89 billeder lavet af 89 illustratorer og 91 tekster skrevet af 42 forfattere.

Levering 1-3 dage
Kr. 319,00
Medlemspris: Kr. 246,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

Skrædder i Helvede indeholder 89 billeder lavet af 89 illustratorer og 91 tekster skrevet af 42 forfattere. Nogle tekster er skrevet først for dernæst at blive illustreret, andre tekster er skrevet med udgangspunkt i et ganske bestemt billede. Nogle tekster er blevet illustreret af flere illustratorer, mens det samme billede er blevet rundsendt til flere forfattere for hvert sted at få et ord eller en hel side med på vejen. Nogle tekster gengives uden billeder – helt alene og nøgne. Nogle billeder står også alene – uden tekst – men det forhindrer dem ikke i at være ved at løbe over af historier og dramatik.

Antologien er blevet til i et tæt samarbejde mellem Dansklærerforeningens Forlag, illustratorgruppen i Dansk Forfatterforening og Forfatterskolen for Børnelitteratur. Tanken med antologien har fra begyndelsen primært været, at den skulle kunne inddrages i danskundervisningen i 2.-5. Klasse i grundskolen. Tekster som illustrationer kan uden problemer afkodes og sætte tanker og fantasien i spil hos børn i alderen 8-11 år.

Bogen vil forhåbentlig udfordre børns forestillinger om, hvad tekster og billeder kan være og hvad de kan være sammen. Teksterne er en skønsom blanding af korte prosatekster, digte, rim, remser eller andre kortformer. Det lærerhenvendte efterskrift bagerst i antologien af dansk- og billedkunstlærer og lærebogsforfatter Lisa Marie Henderson peger kompetent og veloplagt på de mange undervisningsmuligheder det giver at have en sådan antologi ved hånden.

 

ISBN: 
9788779964907
Antal sider: 
208
Årstal: 
2011
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.80