Skriv løs - slet og ret (eBog)

Skriv løs - slet og ret (eBog)

Af Eva Heltberg
ISBN: 
9788779967922
Målgruppe: 
Ungdomsuddannelserne

Skriv løs – slet og ret er en studieteknisk skrivebog der arbejder med skrivning som en integreret del af undervisningen. Bogen præsenterer en systematisk indføring i de skriftlige kompetencer og delkompetencer.

Beskrivelse

Yderligere info

At skrive er at tænke. Dermed er det at skrive det centrale i al undervisning. Det kræver effektiv studieteknik at blive god til at skrive. Gymnasiereformen har præciseret kravene til skriftlig fremstilling, både når det gælder skrivegenrer, progression, elev- og lærerroller. Det kræver overblik og en mere systematiskskriveundervisning end før.

Skriv løs – slet og ret er en studieteknisk skrivebog der arbejder med skrivning som en integreret del af undervisningen. Bogen præsenterer en systematisk indføring i de skriftlige kompetencer og delkompetencer. Den gennemgår skrivehåndværket med eksempler og øvelser og træner eleverne i at skrive og målrette deres skrivekundskaber, at overskue skriveprocessen og at håndtere den som ethåndværk. Man kan ikke lære at skrive genialt, men alle kan lære håndværket.

ISBN: 
9788779967922
Årstal: 
2016
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX