SkriveCup: Workshop for lærere 2023

SkriveCup: Workshop for lærere 2023

Forside / Kurser og aktiviteter / Aktivitetskalender / SkriveCup: Workshop for lærere 2023
Tilbage

SkriveCup: Workshop for lærere 2023

Lad dine elever lege med sproget, gendigte litterære klassikere og konkurrere med deres kreative performances. Samarbejd med dine kolleger om at gøre kreativ skrivning til en synlig dynamisk proces, der fejrer danskfaget.

I dette inspirationskursus præsenteres de didaktiske ideer bag den landsdækkende konkurrence i kreativ skrivning: SkriveCup. Kurset giver didaktiske input om kreativitet i de humanistiske og kreative fag og selvfølgelig masser af tips og undervisningsideer til at undervise i kreativ skrivning og litterær performance. Læs mere om konkurrencen på skrivecup.dk

Årets SkriveCup-emne er forbudt litteratur.

I kursets workshop-del udsættes lærerne selv for skriveøvelser, og der ideudvikles på, hvordan årets konkurrence-tema kan behandles gennem forskellige litteraturhistoriske og sproglige forløb. Endelig får deltagerne en færdig køreplan til, hvordan man kan arrangere lokale SkriveCup-inspirationsdage og skolefinaler.

Målgruppe
Dansklærere på hf, stx, hhx, htx, eux og eud, der påtænker at deltage i SkriveCup eller har brug for inspiration til arbejdet med kreativ skrivning.

 

Matilde Malmberg
Kontakt

Matilde Malmberg
mm@paderup-gym.dk