Sort Sommer

Sort Sommer

Frit for fantasi
Af Sara Skaarup
ISBN: 
9788779963375
Målgruppe: 
7.-10. klasse

Sort sommer er en psykologisk gyser der handler om de oversete eller besværlige unge som voksne har givet op over for.

Levering 1-3 dage
Kr. 179,00
Medlemspris: Kr. 134,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

”Mens hun talte, fiskede hun noget op af den ene brystlomme. En kæde. Med et vedhæng. Vedhænget hang fra hendes halvt åbne hånd og fangede et splitsekund en solstråle fra vinduet og kastede hvide glimt rundt i stuen. Hvad var det, hun havde der? Vedhænget fandt langsomt ro og hang til sidst næsten stille. Ah, nu kunne Jonas se det. En stor nøgle. Af sølv. Blank. ”Hvad synes du, vi skal stille op?” spurgte hun. Han svarede ikke. Det måtte jo være deres problem. Det var for øvrigt en rigtig flot nøgle. Og den hang ikke stille mere, den gyngede langsomt frem og tilbage …”

Jonas er på sommerlejr et øde sted i Jylland. Selvom lejren på overfladen virker normal, begynder han inden længe at stille spørgsmålstegn ved de ting der foregår. Sammen med den piercede pige Mille og den hardcore indvandrer Fighter sætter Jonas sig for at undersøge om der foregår noget lyssky, eller om det virkelig bare er en sommerlejr for børn med lort i baglandet.

Sort Sommer er en psykologisk gyser der handler om de oversete eller besværlige unge som voksne har givet op over for. Romanen rejser spørgsmål om hvem der afgør om man er egnet til at være en del af samfundet? Er det et valg andre træffer, eller er man selv tvunget til at handle?

Sort Sommer indgår i serien Frit for fantasi.

ISBN: 
9788779963375
Antal sider: 
224
Årstal: 
2009
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.31