Spot på brugstekster

Spot på brugstekster

Sæt spor
Af Birthe Christensen og Birgitte Therkildsen
ISBN: 
9788772111919
Målgruppe: 
8.-10. klasse

NYHED! Indgik i forårets bogpakke 2021

Med Sæt spor. Spot på brugstekster kommer eleverne hele vejen rundt om tekstkategorien brugstekster.

Levering 1-3 dage
Kr. 179,00
Medlemspris: Kr. 134,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Brugstekster er tekster, der formidler information, som enten påvirker, instruerer eller opfordrer til handling i aktuelle kommunikationssituationer. Eleverne skal undersøge en lang række brugstekster og også selv producere forskellige tekster med både skrevne og multimodale udtryk.

Bogens otte kapitler sætter spot på brugstekster i hverdagen/hjemmet, i forbindelse med formel kommunikation, i medierne, i de sociale medier, ved begivenheder/arrangementer og i det åbne rum.

Sæt spor-serien er målrettet 7.-10. klasse og lægger vægt på danskfagets kerneområder: skriftlighed, læsning, analysearbejde og de afsluttende prøver.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772111919
Antal sider: 
96
Årstal: 
2021
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.25
Anmeldelser: 

Brugbar bog belyser berigende brugstekster
"[…] Det er Birthe Christensen og Birgitte Therkildsen, der står bag bogen "Spot på brugstekster", og lad det bare være sagt med det samme, at forfatternes danskfaglige indsigt ligger latent fra første anslag og frem til sidste afsnit om prøverne. Så behøver man ikke understrege det yderligere. Man er i kompetente hænder. Langt det meste af bogen inspirerer mig til undervisning, og hermed rammes essensen af et undervisningsmateriale: Det skal motivere, og det gør "Spot på brugstekster".

[…] Bogen er holdt under 100 sider, og det gør den overskuelig, når der skal udarbejdes årsplaner. Man kan faktisk nå den i løbet af året. Også i 9. klasse, selvom året er kort. […] hjælper eleverne godt på vej til denne indsigt, og man kan med sindsro indkøbe bogen i klassesæt. Den skal nok blive brugt, for der er brug for belyste brugstekster derude."
(folkeskolen.dk, 15. juni 2021. Af Janus Neumann)
>Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk