Stjernebilleder 1

Stjernebilleder 1

Børnelitteratur - teori og metode
Af Anna Karlskov Skyggebjerg m.fl.
ISBN: 
9788779963412
Målgruppe: 
Læreruddannelsen

I Stjernebilleder går en række af Danmarks fremmeste litterater til litteraturteori og -metode ud fra et børnelitterært fokus.

Levering 1-3 dage
Kr. 189,00
Medlemspris: Kr. 141,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Gennem de allernyeste børnelitterære tekster introduceres forskellige vinkler til læsning af børnelitteratur, og alle læsninger er orienterede mod litteraturundervisning.

Stjernebilleder 1 er en præsentation af teori om og metoder til læsning af børnelitteratur. I bogen udpeges en række af de positioner som det er relevant at bevæge sig mellem når man arbejder med børnelitteratur i en undervisningsmæssig sammenhæng: genrer, æstetik, litteraturpædagogik og litterære tilgange og metoder.

Stjernebilleder er skrevet af Anna Karlskov Skyggebjerg, Ayoe Quist Henkel (red.), Johannes Fibiger, Karen Lise Søndergaard Brandt, Line Beck Rasmussen og Lone Billeskov Jansen.

De børnelitterære tekster som er omtalt i Stjernebilleder, er skrevet af Cecilie Eken, Christina Hesselholdt, Hanne Kvist, Jakob Martin Strid, Kim Fupz Aakeson, Louis Jensen, Marianne Iben Hansen, Peter Mouritzen og Søren Jessen.

ISBN: 
9788779963412
Antal sider: 
120
Årstal: 
2013
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
Studerende
Læreruddanner
Vægt: 
0.43