Stjerneskud 3 (eBog)

Stjerneskud 3 (eBog)

Af Grete Wiemann Borregaard
ISBN: 
9788772111001
Målgruppe: 
3. klasse
Serie: 

eBog til tavlen

Stjerneskud 3 foreligger nu i en flot, ny og gennemrevideret udgave.

Leveres pr. email
Kr. 249,00
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Stjerneskud 3 har fokus på funktionel grammatik og lader eleverne læse, skrive og stave i sammenhæng. Elevernes glæde ved skriftsproget styrkes, og deres ordforråd udvides. I materialet møder de mange forskellige genrer og fremstillingsformer.

Arbejdsbogen indeholder emner som fx forvekslingsvokaler, sætninger og kronologisk orden samt tekster og skriveøvelser inden for forskellige tekstkategorier.

Se uddrag fra bogen.


Stjerneskud 3 findes også som trykt bog.

ISBN: 
9788772111001
Antal sider: 
80
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.00
Anmeldelser: 

"Der er fokus på funktionel grammatik, og eleverne kommer til at læse, skrive og stave i sammenhæng. Det virker ganske godt. I materialet kommer eleverne bl.a. til at arbejde med ordforklaringer, hyppige ord, sætningsopbygning, bydeformer, kronologisk orden og sætte punktummer. Endvidere kommer de til at skrive digte, breve, arbejde med egennavne og at lære at bruge stort begyndelsesbogstav samt beskrive personer, så der er nok at tage fat i. […] Materialet ser meget spændende ud, og jeg er sikker på, at eleverne vil synes, det er et spændende materiale med en god og varieret opsætning samt gode illustrationer."
(Læsepædagogen 1/2021. Af Anne Marie Meller)