Stjerneskud 5

Stjerneskud 5

Af Grete Wiemann Borregaard
ISBN: 
9788772111377
Målgruppe: 
5. klasse

NYHED! Indgik i forårets bogpakke 2021

Stjerneskud 5 foreligger nu i en flot, ny og gennemrevideret udgave.

Levering 1-3 dage
Kr. 69,00
Medlemspris: Kr. 51,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Stjerneskud 5 har fokus på funktionel stavning og grammatik og lader eleverne læse, skrive og stave i sammenhæng. Elevernes glæde ved skriftsproget styrkes, og deres ordforråd udvides. I materialet møder de mange forskellige genrer og fremstillingsformer.

Arbejdsbogen indeholder emner som fx staveregler, ordklasser, bøjningsformer og korrektur samt tekster og skriveøvelser inden for forskellige tekstkategorier.

Kan købes som eBog til tavlen.

Serien Stjerneskud har fokus på funktionel stavning og grammatik i 0.-6. klasse. Eleverne læser, skriver og staver i sammenhæng, samtidig med at de møder mange forskellige genrer og teksttyper.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772111377
Antal sider: 
80
Årstal: 
2021
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.35
Anmeldelser: 

"[…] I "Stjerneskud" fra Dansklærerforeningens forlag viser Grete Wiemann Borregaard, hvordan man integrerer skrivning og grammatikundervisning i nogle af danskfagets andre discipliner uden at gå på kompromis med det sproglige og grammatiske fokus. Skriveøvelserne i "Stjerneskud" er således tilrettelagt med læsning, ordklasseopgaver, tegnsætningskursus og diskussionsøvelser i skøn og effektiv forening.

[…] Der er en indbygget relevans i opgaverne, en fin og let gennemskuelig sammenhæng.

[…] Materialet benytter sig af velkendte metoder, men mestrer at gøre selv en dekonstruktionsopgave inspirerende, hvilket ofte kan være svært, selvom vi kender og hylder nytten af netop den disciplin. Øvelserne er relevante for skrivearbejdet, og intentionen om integration af læsning/skrivning og sprog/grammatik ser ud til at lykkes."

(folkeskolen.dk, 8. juni 2021. Af Alice Buchhave Nørlem)
>Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk