Stjerneskud 0

Stjerneskud 0

Af Grete Wiemann Borregaard og Dorte Sofie Mørk Emus
ISBN: 
9788772111452
Målgruppe: 
0. klasse
Serie: 

Stjerneskud 0 foreligger nu i en flot, ny og gennemrevideret udgave.

Levering 1-3 dage
Kr. 59,00
Medlemspris: Kr. 44,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Stjerneskud 0 har fokus på funktionel grammatik og kombinerer børneskrivning, fonologisk læsning og oplæsning med fokus på lytteforståelse. Stjerneskud 0 viser eleverne vejen ind i den allerførste læsning og skrivning og lader dem skrive fra første dag.

Udgangspunktet for elevernes skrivning og inspirationen til læsning af små, lydlette tekster er kapitelfortællingen Magi på Nyø, som findes i både vejledning og som QR-koder i arbejdsbogen. Her møder eleverne de to børn Dea og Jon, som hjælper spåkonen Fru Spå med at lære at læse og skrive.

På side 13 i Stjerneskud 0 optræder en vokalsang. Denne synges på melodien til enten Den lille frække Frederik eller til Mariehønen Evigglad.

Kan købes som eBog til tavlen. ►Ebog

Se uddrag fra bogen.

Se folderen "STJERNESKUD til indskolingen":

Print folderen (pdf).

I tilknytning til Stjerneskud 0 er der udarbejdet en række letlæsningsbøger inden for Magi på Nyø-universet. Bøgerne træner elevernes læsning på to niveauer og kan anvendes til elevernes læsetræning. ►Læs lydlet 0

ISBN: 
9788772111452
Antal sider: 
72
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.34
Anmeldelser: 

 […] Stjerneskud er et supergodt materiale, der kommer fint omkring de forskellige kompetenceområder, der er til 0. klasse. Endvidere er det et meget varieret materiale, hvor alle eleverne får mulighed for at bruge de forskellige sanser og læringsstile. Et materiale, som er meget anbefalelsesværdigt og virker til at være nemt at gå til i enhver 0.-klasse. Så brug det! 
(Anmeldt af Anne-Marie Meller, Læsepædagogen nr. 4/2020)
Læs hele anmeldelsen.


"Det er et fantastisk godt og gennemarbejdet materiale. der i min optik kommer hele vejen rundt om bogstaverne og deres funktion. Børnene vil opleve at lære noget hvilket min erfaring viser er vigtigt for indskolingsbørn. Der er tilpas variation af opgaver, så børnene får brugt hele kroppen på bogstavlæringen samt deres funktioner. Og det er fedt." 
(Anmeldt af Jane Kinnberg Christiansen, Læsepædagogen nr. 4/2015)
Læs hele anmeldelsen.