Stjerneskud 0 (eBog)

Stjerneskud 0 (eBog)

Af Grete Wiemann Borregaard og Dorte Sofie Mørk Emus
ISBN: 
9788772111292
Målgruppe: 
0. klasse
Serie: 

eBog til tavlen​

Stjerneskud 0 foreligger nu i en flot, ny og gennemrevideret udgave.

Leveres pr. email
Kr. 249,00
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Stjerneskud 0 har fokus på funktionel grammatik og kombinerer børneskrivning, fonologisk læsning og oplæsning med fokus på lytteforståelse. Stjerneskud 0 viser eleverne vejen ind i den allerførste læsning og skrivning og lader dem skrive fra første dag.

Udgangspunktet for elevernes skrivning og inspirationen til læsning af små, lydlette tekster er kapitelfortællingen Magi på Nyø, som findes i både vejledning og som QR-koder i arbejdsbogen. Her møder eleverne de to børn Dea og Jon, som hjælper spåkonen Fru Spå med at lære at læse og skrive.

Se uddrag fra bogen.

I tilknytning til Stjerneskud 0 er der udarbejdet en række letlæsningsbøger inden for Magi på Nyø-universet. Bøgerne træner elevernes læsning på to niveauer og kan anvendes til elevernes læsetræning. Læs lydlet 0

ISBN: 
9788772111292
Antal sider: 
72
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.00
Anmeldelser: 

 […] Stjerneskud er et supergodt materiale, der kommer fint omkring de forskellige kompetenceområder, der er til 0. klasse. Endvidere er det et meget varieret mate- riale, hvor alle eleverne får mulighed for at bruge de forskellige sanser og læringsstile. Et materiale, som er meget anbefalelsesværdigt og virker til at være nemt at gå til i enhver 0.-klasse. Så brug det! 
(Anmeldt af Anne-Marie Meller, Læsepædagogen nr. 4/2020)
Læs hele anmeldelsen.