Stjerneskud 0. Min magiske bog

Stjerneskud 0. Min magiske bog

Skriv og læs i 0. klasse
Af Grete Wiemann Borregaard og Dorte Sofie Mørk Emus
ISBN: 
9788772110608
Målgruppe: 
0. klasse

Stjerneskud 0 er et helstøbt materiale til den første skrivning og læsning i 0. klasse. Materialet kombinerer børneskrivning, fonologisk læsning og oplæsning med fokus på lytteforståelse.

Pssst! Nye udgaver på vej. Til maj 2020 ligger 0.-2. klasse klar. Nye udgaver til 3.-6. klasse udkommer i efteråret 2020.
Se den nye udgave til 0. klasse.

Levering 1-3 dage
Kr. 59,00
Medlemspris: Kr. 44,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Ekstramateriale

Stjerneskud 0 er bygget op omkring en kapitelfortælling i 24 dele. I fortællingen møder eleverne børnene, Dea og Jon, der bor på øen Nyø. De to børn hjælper den mystiske Fru Spå med at lære at skrive og læse. De enkelte kapitler præsenterer de forskellige bogstavers navn, lyd og form, lægger op til arbejdsbogens opgaver og giver eleverne et univers at børneskrive ud fra.

Min magiske bog er en arbejdsbog, hvor eleverne øver bogstavernes form, navn og lyd, afkoder enkle lydrette tekster, børneskriver ud fra inspirerende skriveoplæg, samt løser opgaver med relevante fokusområder for 0. klasse. På alle sider i arbejdsbogen er der nederst en kort vejledning til den voksne.

Se uddrag fra bogen.


Lyt til kapitelfortællingen "Magi på Nyø".

Læs mere om Stjerneskud-serien og find supplerende materiale

►​Download folderen til Stjerneskud 0

Se også "Læs lydlet 0".

Anmeldelse
"Det er et fantastisk godt og gennemarbejdet materiale. der i min optik kommer hele vejen rundt om bogstaverne og deres funktion. Børnene vil opleve at lære noget hvilket min erfaring viser er vigtigt for indskolingsbørn. Der er tilpas variation af opgaver, så børnene får brugt hele kroppen på bogstavlæringen samt deres funktioner. Og det er fedt." (Anmeldt af Jane Kinnberg Christiansen, Læsepædagogen nr. 4/2015)
Læs hele anmeldelsen.

ISBN: 
9788772110608
Antal sider: 
80
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.35
Anmeldelser: 

"Det er et fantastisk godt og gennemarbejdet materiale, der i min optik kommer hele vejen rundt om bogstaverne og deres funktion. Børnene vil opleve at lære noget hvilket min erfaring viser er vigtigt for indskolingsbørn. Der er tilpas variation af opgaver, så børnene får brugt hele kroppen på bogstavlæringen samt deres funktioner. Og det er fedt." (Anmeldt af Jane Kinnberg Christiansen, Læsepædagogen nr. 4/2015)
Læs hele anmeldelsen her.

"Som helhed anser jeg materialet for en virkelig kvalificerende håndsrækning og derfor særdeles velegnet til undervisningen i 0. klasse." (Anmeldt på folkeskolen.dk, 12. august 2015. Af Inger Ubbesen)
Læs hele anmeldelsen her.