Stjerneskud 2 (eBog)

Stjerneskud 2 (eBog)

Af Grete Wiemann Borregaard
ISBN: 
9788772111704
Målgruppe: 
2. klasse
Serie: 

eBog til tavlen

Stjerneskud 2 foreligger nu i en flot, ny og gennemrevideret udgave.

Leveres pr. email
Kr. 249,00
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Stjerneskud 2 har fokus på funktionel grammatik og lader eleverne læse, skrive og stave i sammenhæng. Elevernes glæde ved skriftsproget og deres ordforråd styrkes, og i bogen møder de mange forskellige genrer og teksttyper. Materialet rummer rige muligheder for differentiering.

Arbejdsbogen indeholder emner som fx forvekslingskonsonanter, stumme bogstaver og sætninger samt skriveøvelser inden for forskellige genrer.

Se uddrag fra bogen.


Stjerneskud 2 findes også som trykt bog.


 

ISBN: 
9788772111704
Antal sider: 
80
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.00
Anmeldelser: 

 

"[…] Materialet lægger vægt på, at eleverne skal opleve glæde og formål med at udtrykke sig skriftligt, og at det grammatiske arbejde sker i en kontekst. Der advokeres ydermere for en procesorienteret skrivepædagogik. Materialet har et integreret syn på læsning, skrivning og stavning, hvilket tydeligt fremgår. Selve serien er opbygget efter et spiralisk læringsprincip, og tanken er, at Stjerneskud-serien kan stå alene og være dækkende ift. staveundervisningen.

[…] Arbejdsbogen består af 21 afsnit med forskellige emner, og der er fin progression i afsnittene. Siderne er overskuelige, læsestien er tydelig, og layoutet er indbydende. Lærervejledningen kvalificerer opgaverne i arbejdsbogen og lægger det grammatiske fokus ned over skriveopgaverne. Undervejs i arbejdsbogen bliver opgaverne mere frie, mere komplekse, og eleverne møder flere teksttyper, de selv skal prøve kræfter med."
(Læsepædagogen 5/2020. Af Amalie Sif Thomsen)