Stjerneskud 4. Utroligt, men sandt?

Stjerneskud 4. Utroligt, men sandt?

Skriv og stav i 4. klasse
Af Grete Wiemann Borregaard
ISBN: 
9788779966345
Målgruppe: 
4. klasse
Serie: 

Arbejdsbogen sætter fokus på at læse, skrive og stave i sammenhæng. Eleverne præsenteres for mange forskellige teksttyper og inviteres derigennem til at skrive egne tekster.

Levering 1-3 dage
Kr. 69,00
Medlemspris: Kr. 51,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Stjerneskud 4. Skriv og stav i 4. klasse er en arbejdsbog til 4. klasse.

Elevernes lyst og inspiration til at skrive tekster er i fokus. Stjerneskud 4 bærer undertitlen Utroligt, men sandt?, og eleverne møder mange tekster om helt utrolige emner. Teksterne repræsenterer mange forskellige teksttyper, og både fiktionstekster og fagtekster. I mødet med eksempelteksterne og opgaverne omkring dem inviteres eleverne til at skrive deres egne tekster. Eleverne guides igennem at planlægge, skrive og tjekke egen tekst og udfordres undervejs i lege og eksperimenter med staveregler, sprog og opbygning. Der veksles undervejs mellem individuelle aktiviteter og aktiviteter hvor samspillet med andre er i centrum.

Alle sider og opgaver er selvinstruerende, og Stjerneskud 4 er derfor en selvstændig udgivelse uden en tilhørende lærervejledning. Nederst på alle sider er der anvisninger og forslag til supplerende samtaler og aktiviteter, samt ideer til at variere og differentiere aktiviteterne, således at eleverne løbende får fokus og opmærksomhed på de enkelte områder.

ISBN: 
9788779966345
Antal sider: 
80
Årstal: 
2014
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.35
Anmeldelser: 

""Utroligt men sandt?” er et klassisk materiale til 4. klasse. Flot og fint illustreret, og opgaverne gode og solide, så læreren kan roligt vælge dette materiale." (Anmeldt på Folkeskolen.dk, 19. august 2014. Af Sofia Esmann Busch).
Læs hele anmeldelsen her.