Stjerneskud 5. Skønhed og uhyre

Stjerneskud 5. Skønhed og uhyre

Skriv og stav i 5. klasse
Af Grete Wiemann Borregaard
ISBN: 
9788779966703
Målgruppe: 
5. klasse
Serie: 

Arbejdsbogen sætter fokus på at læse, skrive og stave i sammenhæng. Eleverne præsenteres for mange forskellige teksttyper og inviteres derigennem til at skrive egne tekster.

NB! Kommer i nye, gennemreviderede udgaver foråret 2021.

Levering 1-3 dage
Kr. 69,00
Medlemspris: Kr. 51,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Stjerneskud 5 er en arbejdsbog til 5. klasse.

Elevernes lyst og inspiration til at skrive tekster er i fokus. Med undertitlen Skønhed og uhyre lægges der op til et spændende møde med mange forskellige teksttyper, både fiktionstekster og fagtekster. I mødet med modelteksterne og opgaverne omkring dem, inviteres eleverne til at skrive deres egne tekster. Eleverne guides igennem at planlægge, skrive og tjekke egen tekst og udfordres undervejs i lege og eksperimenter med staveregler, sprog og opbygning.

Der veksles undervejs mellem individuelle aktiviteter og aktiviteter, hvor samspillet med andre er i centrum. Nederst på siderne er der anvisninger til supplerende samtaler og aktiviteter, samt ideer til at variere og differentiere aktiviteterne, således at eleverne løbende får fokus og opmærksomhed på de enkelte områder.

Stjerneskud 5 er selvstændig uden lærervejledning.

ISBN: 
9788779966703
Antal sider: 
88
Årstal: 
2015
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.35
Anmeldelser: 

"Eleverne føres på en fin og afvekslende måde igennem stoffet. Opgaverne fremstår inviterende, og der er ikke to opgaver, der er ens. Som lærer kan man være sikker på, at man har været godt omkring forskellige tekstgenrer og har arbejdet med store dele af det danskfaglige stof.
Bogen er indbydende i behagelige farvetoner og lækkert mat papir. Siderne har en rolig og overskuelig opbygning, og såvel fotos som tegninger støtter og inspirerer eleverne i arbejdet med opgaverne. Jeg vil anbefale bogen som et godt omgangspunkt til danskundervisningen i 5. klasse."
Anmeldt af Lotte Bolø, Læsepædagogen nr. 6/2015
Læs hele anmeldelsen (pdf).