Stjerneskud 6. Krig og kærlighed

Stjerneskud 6. Krig og kærlighed

Skriv og stav i 6. klasse
Af Grete Wiemann Borregaard
ISBN: 
9788779967717
Målgruppe: 
6. klasse
Serie: 

Arbejdsbogen til 6. klasse sætter fokus på at læse, skrive og stave i sammenhæng.
Eleverne præsenteres for mange forskellige teksttyper og inviteres derigennem til at skrive egne tekster.

NB! Kommer i nye, gennemreviderede udgaver efteråret 2021.

Levering 1-3 dage
Kr. 69,00
Medlemspris: Kr. 51,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Stjerneskud 6 er en arbejdsbog til 6. klasse i den populære Stjerneskudsserie. Elevernes lyst og inspiration til at skrive tekster er i fokus. Med undertitlen Krig og kærlighed lægges der op til et spændende møde med mange forskellige teksttyper, både fiktionstekster og fagtekster. I mødet med modelteksterne og opgaverne omkring dem, inviteres eleverne til at skrive deres egne tekster. Eleverne guides igennem at planlægge, skrive og tjekke egen tekst og udfordres undervejs i CL-lege og eksperimenter med staveregler, sprog, tegnsætning og opbygning.

Der veksles undervejs mellem individuelle aktiviteter og aktiviteter, hvor samspillet med andre er i centrum. Nederst på siderne er der anvisninger til supplerende samtaler og aktiviteter, samt ideer til at variere og differentiere aktiviteterne, således at eleverne løbende får fokus og opmærksomhed på de enkelte områder. 

Stjerneskud 6 er rigt illustreret med fotos og illustrationer.

Forfatter, Grete Wiemann Borregaard, er cand.pæd. i dansk, forfatter og underviser på efter- og videreuddannelseskurser for lærere. Grete Wiemann Borregaard er forfatter til både fag- og skønlitteratur, og hun har i mange år været optaget af, hvordan man på bedst mulig måde kan inspirere og støtte børn i deres skriftsprogsudvikling. 

ISBN: 
9788779967717
Antal sider: 
88
Årstal: 
2016
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.35