Superstrenge

Superstrenge

Naturvidenskabelig dansk lyrik
Af Lars Green Dall
ISBN: 
9788772110318
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx
eux

***GULE TILBUD!***
​(Til og med 31. januar 2021)

Superstrenge rummer et stort og varieret udvalg af naturvidenskabelig dansk lyrik i perioden 1573-2015. Samtidig introduceres til fem tematiske kategorier, der giver mulighed for at samlæse og perspektivere digte på tværs af litteraturhistorien.

Levering 1-3 dage
Kr. 40,00
Medlemspris: Kr. 40,00 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Superstrenge – naturvidenskabelig dansk lyrik lader to sfærer smelte sammen: lyrikkens og naturvidenskabens. Bogen rummer et stort og varieret udvalg af naturvidenskabelig dansk lyrik: 75 digte skrevet af 32 danske forfattere i perioden 1573-2015. Der er tale om digte, hvor naturvidenskabelige motiver, teorier, aktører og tankemønstre spiller en særlig rolle.

I Superstrenge præsenteres fem forskellige kategorier, hvori de naturvidenskabelige digte synes at falde: EVOLUTION, KLIMA & KLODE, KOSMOS, VIDENSKABSMANDEN og TEKNOLOGI. Disse kategorier giver på tværs af litteraturhistorien mulighed for at samlæse og perspektivere digte inden for samme naturvidenskabelige motivsfære.

Superstrenge tilbyder anderledes oplevelser med litteratur og litteraturhistorie, naturvidenskab og naturvidenskabshistorie – og alt sammen set fra superstrengenes, de naturvidenskabelige digtes, perspektiv. At læse naturvidenskabelig lyrik gør os klogere såvel på lyrikkens som på naturvidenskabens væsen.

Superstrenge henvender sig til elever, studerende, undervisere og almindeligt interesserede læsere med hang til lyrik og/eller naturvidenskab.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772110318
Antal sider: 
208
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.47