Tim og Fillip 1. Piratmærket

Tim og Fillip 1. Piratmærket

Børneroman
Af Henriette Langkjær & Hans Ole Herbst
ISBN: 
9788772110646
Målgruppe: 
2.-5. klasse
Serie: 

NYHED! Indgår i efterårets bogpakke 2018

Børneromaner er frilæsningsbøger i læsevenligt sprog og layout til de 8-11-årige. Bøgerne udgives i små serier af tre bøger og udkommer i forskellige genrer og i tre niveauer.

Tilbage til oversigten med nyheder.

Levering 1-3 dage
Kr. 149,00
Medlemspris: Kr. 111,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Børneromaner er frilæsningsbøger i læsevenligt sprog og layout til de 8-11-årige. Børneromaner udgives i små serier af tre bøger, og er planlagt til at udkomme i forskellige genrer og i tre niveauer. Tim og Fillip- bøgerne ligger på lix 13.  Serien om Tim og Fillip foregår i en verden med pirater og gemte skatte og handler om to drenges venskab.

Bog 1, Piratmærket:
Tims far, Kaptajn Blodskæg, er pirat. Tim og hans far bor på en lille ø. En dag tager Tim sin fars skattekort og sejler ud på havet. Inden længe er han taget til fange af den onde sørøver Kaptajn Klapøje, der stjæler skattekortet. Da sørøverne bliver angrebet af kongens skib, må Tim bevise at han er en ægte pirat. Men hvor langt er han villig til at gå for at redde sig selv og Prins Fillip, der er blevet taget til fange?

Bog 2, Skatteøen:
Tim og Prins Fillip er sluppet væk fra den onde sørøver, Kaptajn Klapøje. De lander ved et tilfælde på den ø, som Tim har et skattekort til, og så går den vilde skattejagt. Men hvad med Kaptajn Klapøje? Har han opgivet at finde drengene og skattekortet? Hvad med Tims far, Kaptajn Blodskæg, og Prins Fillips far, savner de ikke deres sønner?

Bog 3, Stormen:
Tim og Kaptajn Blodskæg er ude på havet, da et uvejr pludselig dukker op. De kæntrer med skibet, og Kaptajn Blodskæg er hårdt såret. Tim må hente hjælp i byen, men det er farligt, når man er en pirat, og der er udlovet en dusør til den, som kan fange en pirat. Tim bliver fanget og skal hænges. Men hvad sker der, da prins Fillip dukker op? Vil han redde Tim? Eller har han glemt, at de er venner?

Illustrationer af Gunhild Rød.

Tim og Fillip-serien består af:
Tim og Fillip 1. Piratmærket ► Se uddrag fra bogen
Tim og Fillip 2. Skatteøen ► Se uddrag fra bogen
Tim og Fillip 3. Stormen ►Se uddrag fra bogen

Børneromanerne er tilrettelagt på tre niveauer:
Grøn lix 13-15
Rød lix 16-20 
Blå lix 21-25


Tilbage til oversigten med nyheder.

ISBN: 
9788772110646
Antal sider: 
56
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.18