Generelt om bogpakker

Dansklærerforeningen udsender i samarbejde med Dansklærerforeningens Forlag bogpakker to gange årligt – i foråret og i efteråret.


60 % rabat på nye titler
Som medlem af Dansklærerforeningen har du i en tidbegrænset periode på ca. 4 uger mulighed for at forudbestille de nye udgivelser fra Dansklærerforeningens Forlag med 60 % rabat, inden de sættes til salg i Dansklærerforeningens Forlags webshop dansklf.dk/shop - til vejledende priser. Du sammensætter selv din bogpakke, og du kan derfor vælge om du vil købe en, flere eller alle de nye udgivelser med 60 % rabat (dog kun et eksemplar af hver titel). 
Her kan se hvilke udgivelser der har været i de tidligere bogpakker.


Bestilling af bogpakken
Medlemmer forudbestiller bogpakken på dansklf.dk, og vil få besked på mail, når det er tid til at bestille. Den nye bogpakke annonceres også her på hjemmesiden og på Dansklærerforeningens Facebookside.
NB Det er kun medlemmer af Dansklærerforeningen der har mulighed for at forudbestille og købe udgivelserne med rabat.


Ordrebekræftelse
Du vil efter bestillingen er gennemført, modtage en bekræftelse på din bestilling via e-mail.
Hvis du efter modtagelse af bekræftelsen ønsker at ændre i din bestilling, bedes du sende en mail til dansklf@dansklf.dk. Din bestilling vil herefter blive tilrettet, og du vil modtage en opdateret bekræftelse på e-mail.


Automatisk bogpakke – så slipper du for selv at bestille
Ønsker du at modtage de nye bogpakker uden at du skal bestille hver gang de udkommer, kan du tilmelde dig "Automatisk bogpakke". På baggrund af din tilmelding vil vi så sende dig de fremtidige bogpakker uden at du skal foretage dig yderligere. Du kan til enhver tid framelde dig ordningen igen. Læs mere om muligheden for automatisk bogpakke.


Betaling af bogpakken
Betaling for bogpakken vil blive opkrævet via PBS i forbindelse med udsendelse. Du angiver ved bestillingen hvem der skal stå som betaler. Hvis faktureringsadressen er kommuner eller skoler med EAN-nummer, bedes dette påført. Er der angivet et EAN-nummer, vil der blive fremsendt en elektronisk faktura.


Levering af bogpakken
Bogpakken bliver leveret med GLS. Der opkræves et ekspeditionsgebyr på 59 kr. ekskl. moms på alle forsendelser.
Du kan vælge om du vil have leveret din bogpakke privat, eller om den skal leveres på din arbejdsplads. 
Sendes bogpakken til dig privat, leveres den til en GLS-pakkeshop nær din bopæl. Du får herefter en sms samt en e-mail med besked om at pakken er klar til afhentning. Det er derfor vigtigt at du oplyser dit mobilnummer og din e-mail adresse i forbindelse med bestillingen.


E-mailadresse
For at være helt sikker på at du får besked når det er tid til at forudbestille bogpakker, er det vigtigt at vi har fået oplyst din aktuelle e-mailadresse. Du kan oplyse eller opdatere din e-mailadresse ved enten at gå ind under ”Din profil” når du er logget på dansklf.dk eller ved at sende en e-mail til dansklf@dansklf.dk