Workshop: Skrivecup 2018/19 og kreativ skrivning

Lad dine elever lege med sproget, gendigte litterære klassikere og konkurrere med deres kreative performances. Samarbejd med dine kolleger om at gøre kreativ skrivning til en synlig dynamisk proces, der fejrer danskfaget.

I dette inspirationskursus præsenteres de didaktiske ideer bag den landsdækkende konkurrence i kreativ skrivning:SkriveCup. Kurset giver didaktiske input om kreativitet i de humanistiske og kreative fag og selvfølgelig masser af tips og undervisningsideer til at undervise i kreativ skrivning og litterær performance. Læs mere om konkurrencen på skrivecup.dk 

I kursets workshop-del udsættes lærerne selv for skriveøvelser, og der ideudvikles på, hvordan årets konkurrencetema kan behandles gennem forskellige litteraturhistoriske og sproglige forløb. Endelig får deltagerne en færdig køreplan til, hvordan man kan arrangere lokale SkriveCup-inspirations-dage og skolefinaler.

Målgruppe
Dansklærere på hf, stx, hhx og htx, der påtænker at deltage i SkriveCup eller har brug for inspiration til arbejdet med kreativ skrivning.

Tid og sted
26. oktober 2018 kl. 12:00 - 15:30 på Odense Katedralskole, Jernbanegade 34, 5000 Odense C.

Pris
Kr. 500,- ekskl. moms.

GÅ TIL TILMELDING

Tilmeldingsfrist
12. oktober 2018

Kontakt
Spørgsmål til SkriveCup og workshop kan rettes til Katrine Haaning: kh@egaa-gym.dk / Mobil 26250513

Se dette års vindere af SkriveCup-finalen 2018.


Tilmelding til SkriveCup-konkurrencen
Meld din skole til SkriveCup og angiv hvor mange klasser der er med. Eleverne kan deltage som enkeltperson eller som gruppe. 
Prisen for at deltage er kr. 1.000,00  pr. skole, som betales til Dansklærerforeningen. 
Deadline for tilmelding til SkriveCup er 12. oktober 2018
GÅ TIL TILMELDING
Se SkriveCups hjemmeside for flere informationer: www.skrivecup.dk

Kontaktperson: Katrine Haaning, Egå gymnasium, kh@egaa-gym.dk